Ariel Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 West nije ni učestvovao u snimanju tih poslednjih scena jer je to bio početak sezone a njemu je bio istekao ugovor, morali su da koriste restlove i scene iz ranijih epizoda, ali brate kako su ga ukomponovali svaka čast, ja nisam provalio prvi put kad sam gledao uopšte.
Geo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Mene malo smorila sredina trece sezone pa tu napravio visegodisnju pauzu(trebalo nekoliko dana). Prve dve sezone stvarno bile vrh... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Zavrsio prvu sezonu, ne mogu da verujem kako su zbrzali zadnju epizodu. Naravno pojavljuje se debela crnkinja sa bradavicom na bradi po 4 put u zadnje 3 serije + 1 film
John Coltrane Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Da. Bila u Reju, bila u TD, bila u Nightcrawler, bila u frizideru...
James Marshall Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Da. Bila u Reju, bila u TD, bila u Nightcrawler, bila u frizideru... Dobro, u TD se nije zadržavala dugo
gervasius twinkleminkleson Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Kako joj propala karijera posle vajra :(
John Coltrane Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Druga sezona vidim donosi Tom Vejtsa u originalu i Osijek kao POB :D
pacey defender Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Druga sezona vidim donosi Tom Vejtsa u originalu i Osijek kao POB :D da da. naoružaj se strpljenjem na početku sezone jer je uvod malo spor, ali posle kreće ludilo.
James Marshall Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Druga sezona je totalno otkidanje, najbolja galerija likova, setova (ona prčvara gdje se sklapaju poslovi), likovi za koje se vežeš... Ma, totalno ludilo, meni najbolja sezona.
MiddleClass Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nisam gledao Zicu. Je li bolja od CSI Majami?
Recommended Posts