расејан Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 zanimljivoДа ми је сад ту верзија од пре неку годину, па да видимо ко је зглајзо а ко се угурао.
korindjar Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 valjda ova podsmesica moze ovde https://wbx-files.s3.amazonaws.com/jacksonpollock_by_miltos_manetas.swf
Indy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 (edited) Lep tekst. Edited February 27, 2010 by Indy
Lavinia Amaldi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Lep tekst.lep.a lep i crtez, naravno..dobro je da nisu i njega prepravili sa onim trakicama preko intimnijeh delova :-)edit: missim ovog tipa
lena21 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nemadoh ideju gde ovaj post da stavim, realno već neko vreme bi ga kačila na love-tu no u svakom slučaju ogroman za global press na poduhvatu Veliki slikari. U svakom broju se obradjuje kratka biografija umetnika, njegova najznačajnija dela kao i obrazložnje kako i pod kojim uticajima su nastala. Trenutno je aktuelan 23.broj-Mikelandjelo, cena broja od skoro je 179 RSD. Mislim da će biti negde preko dvesta brojeva. Sjajno. Veliki slikari, život, delo i uticaji
Кристофер Лумумбо Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 treba mi pomoc. bio sam u belvederu i tamo sam zapazio jednu sliku koja mi se veoma dopala. nazalost, imao sam malo vremena tako da sam samo protrcao kroz muzej i nisam zapamtio ko je autor. secam se samo da se u nazivu pominje magla, a naslikan je neki stari mlin. jel moze neko da pomogne?http://www.belvedere.at/jart/prj3/belvedere/main.jart?rel=en&content-id=1169655781726&reserve-mode=activepokusao sam da nadjem na sajtu ali nisam uspeo.
borris_ Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Da nije ova? (nije stari mlin nego brod ali posto si bio u zurbi, morda nisi dobro vidio)Meeresstrand im Nebel
Кристофер Лумумбо Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ne, nije ta. sumorna atmosfera u nekom mlinu ili fabrici pored reke, jutarnja magla...
Elmer Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 (edited) malo apstraktnog slikarstva Edited May 18, 2011 by Elmer
Recommended Posts