Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

1. 1. Quizmaster treba da istetovira Skočka na ramenu:

• Da
      87%
      160
    • Ne
      12%
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma da, njemu su namenili ulogu krindža, da smanje deo tog tereta sa Milice koja je, uz dužno poštovanje prema njoj, to spontano i prirodno D

• Replies 1.1k
  • Views 254.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Quizmaster
    Quizmaster

Prošla godina bila je, što se tiče enigmatike, veoma uspešna za mene. Bio sam prvak Srbije u sastavljanju anagrama, prvak Srbije u rešavanju, te drugoplasirani u sastavljanju enigmatskih radova. Sveuk

• Quizmaster
    Quizmaster

Nisam dugo pisao u ovoj rubrici, a u međuvremenu se svašta događalo u mom životu. I dalje radim kao urednik časopisa "Kviskoteka", ali nakon četiri zanimljive godine življenja u Zagrebu vratio sam se

• Quizmaster
    Quizmaster

Moj kvizaški zenit odavno je prošao. Kako prolaze godine sve mi je teže da se brzo setim nekih stvari koje znam, no prijavih se ipak na "Slagalicu", uz nadu da će me pratiti malo sreće, a onda mogu da

Posted Images

1 hour ago, copkillah said:

Ma da, njemu su namenili ulogu krindža, da smanje deo tog tereta sa Milice koja je, uz dužno poštovanje prema njoj, to spontano i prirodno D

Ja ih gotivim oboje D

Žarka ne volim, ali moguće da su to neke moje predrasude...

• 4 weeks later...
On 9. 1. 2026. at 20:22, copkillah said:

Ma ima tu malo glumatanja za tv, ne shvataj to previše ozbiljno.

Bukvić zna show biznis ,slušao sam ga , kaže da kada se prvi put pojavio u kvizu hteo je da ostavi utisak ,da se izdvoji u odnosu na druge takmičare,drugi put je bio prespreman ,

prijavio se sa namerom da izdominira i možda ga pozovu za tragača. Nije bio u slagalici jer mu deluje prelako i ne bi bilo pozitivno za njegov brend :-)

Bio je na prijemnom za Fdu. Zna puno toga pogotovo sport i društvene nauke. Ali počeo da mi ide na živce ,samozaljubljen je u svoj smisao za humor.

Macura stvarno uči,sve je bolji . Darko Miličić je trebalo više da se druži sa njim , ne bi sada preprodavao jabuke

Pogledajte kako je klinac izdominirao na milijunašu pre par dana

• 2 months later...
On 7. 1. 2026. at 14:43, najneindustrijaliziraniji said:

sa znanjem su najbolji oni sa top plasmanom na državnom prvenstvu kviz asocijacije.
sa brojevima i slovima kvizmaster.
u slagalici žarko i karna. žarko kaže da je karna bolji, ali ja to shvatam da bi u deset partija karna pobedio šest. i to mi je pitanje, onaj jedan duel je dobio žarko i to valjda obe emisije.

to je bio moj sistem rangiranja dok sam usputno pratio. a pratio sam jer sam slučajno upao u fejs grupu sa elitnim takmičarima jureći za fanfaktovima više nego za kvizovima.

Синоћ у потери био Карна, наравно да је Жарко био трагач. D

Феноменалан Милош, као и увек, без превише емоција.

Спорт да поправи само и био би комплетан играч (Рено Лихтенштајн, фудбалске лиге Енглеске на срећу и Кириленко).

ima negde gde se moze pogledati epizoda?

On 7. 4. 2026. at 19:25, 189- said:

ima negde gde se moze pogledati epizoda?

OK.RU
No image preview

Videos Потера 06.04.2026. S13E29 | OK.RU

Списак епизода и статистика квиза Потера: https://sites.google.com/view/semyonfedotov/spreadsheets/potera

A ja sam preskočio prošlu superpoteru a ne mogu da je vratim ,prošlo je 7 dana

svaka cast i hvala.

• 3 weeks later...

Lik osvojio milion funti a nije znao da za majonez treba žumanjak ,tu ga spasila publika

Tek 7 puta da neko osvaja milionče ,neverovatno sobzirom koliko imaju lagana pitanja

20 minutes ago, Fakundo Sava said:

Lik osvojio milion funti a nije znao da za majonez treba žumanjak ,tu ga spasila publika

Tek 7 puta da neko osvaja milionče ,neverovatno sobzirom koliko imaju lagana pitanja

Ovo poslednje nisam znao na keca, a tačan odgovor ili pod C su mi bile opcije, da ovako nagađam. Ostalo je prilično lagano, zaista.