January 9Jan 9 Ma da, njemu su namenili ulogu krindža, da smanje deo tog tereta sa Milice koja je, uz dužno poštovanje prema njoj, to spontano i prirodno
January 9Jan 9 1 hour ago, copkillah said:Ma da, njemu su namenili ulogu krindža, da smanje deo tog tereta sa Milice koja je, uz dužno poštovanje prema njoj, to spontano i prirodno Ja ih gotivim oboje Žarka ne volim, ali moguće da su to neke moje predrasude...
February 6Feb 6 On 9. 1. 2026. at 20:22, copkillah said:Ma ima tu malo glumatanja za tv, ne shvataj to previše ozbiljno.Bukvić zna show biznis ,slušao sam ga , kaže da kada se prvi put pojavio u kvizu hteo je da ostavi utisak ,da se izdvoji u odnosu na druge takmičare,drugi put je bio prespreman ,prijavio se sa namerom da izdominira i možda ga pozovu za tragača. Nije bio u slagalici jer mu deluje prelako i ne bi bilo pozitivno za njegov brend :-) Bio je na prijemnom za Fdu. Zna puno toga pogotovo sport i društvene nauke. Ali počeo da mi ide na živce ,samozaljubljen je u svoj smisao za humor. Macura stvarno uči,sve je bolji . Darko Miličić je trebalo više da se druži sa njim , ne bi sada preprodavao jabuke Pogledajte kako je klinac izdominirao na milijunašu pre par dana
April 7Apr 7 On 7. 1. 2026. at 14:43, najneindustrijaliziraniji said:sa znanjem su najbolji oni sa top plasmanom na državnom prvenstvu kviz asocijacije. sa brojevima i slovima kvizmaster. u slagalici žarko i karna. žarko kaže da je karna bolji, ali ja to shvatam da bi u deset partija karna pobedio šest. i to mi je pitanje, onaj jedan duel je dobio žarko i to valjda obe emisije. to je bio moj sistem rangiranja dok sam usputno pratio. a pratio sam jer sam slučajno upao u fejs grupu sa elitnim takmičarima jureći za fanfaktovima više nego za kvizovima. Синоћ у потери био Карна, наравно да је Жарко био трагач. Феноменалан Милош, као и увек, без превише емоција. Спорт да поправи само и био би комплетан играч (Рено Лихтенштајн, фудбалске лиге Енглеске на срећу и Кириленко).
April 12Apr 12 On 7. 4. 2026. at 19:25, 189- said:ima negde gde se moze pogledati epizoda?OK.RUVideos Потера 06.04.2026. S13E29 | OK.RUСписак епизода и статистика квиза Потера: https://sites.google.com/view/semyonfedotov/spreadsheets/poteraA ja sam preskočio prošlu superpoteru a ne mogu da je vratim ,prošlo je 7 dana
May 2May 2 Lik osvojio milion funti a nije znao da za majonez treba žumanjak ,tu ga spasila publika Tek 7 puta da neko osvaja milionče ,neverovatno sobzirom koliko imaju lagana pitanja
May 2May 2 20 minutes ago, Fakundo Sava said:Lik osvojio milion funti a nije znao da za majonez treba žumanjak ,tu ga spasila publikaTek 7 puta da neko osvaja milionče ,neverovatno sobzirom koliko imaju lagana pitanjaOvo poslednje nisam znao na keca, a tačan odgovor ili pod C su mi bile opcije, da ovako nagađam. Ostalo je prilično lagano, zaista.