January 7Jan 7 1 minute ago, G. L. said:A kakav je onaj momak, sto pobedio Stevanovica u Slagalici? Tolj ili tako nekako...Filip Tot iz Novog Sada, super igrač "Slagalice". Ubedljivo je pobedio u svom ciklusu i na kraju je bio i šampion tog jubilarnog ciklusa povodom 30 godina "Slagalice". Pre devet godina smo odmerili snage u polufinalu kviza "Kocka je bačena" na TV Happy i uz dosta sreće sam tesno pobedio, bio je već onda veoma jak.
January 7Jan 7 3 hours ago, najneindustrijaliziraniji said:u slagalici žarko i karna. žarko kaže da je karna bolji, ali ja to shvatam da bi u deset partija karna pobedio šest. i to mi je pitanje, onaj jedan duel je dobio žarko i to valjda obe emisije. to ga je pobedio samo zato sto je bio brzi u ko zna zna koja je totalno debilna igra jer cesto pobednika odredjuje samo sreca i nista drugo. neverovatno mi je da jos uvek koriste ovu praistorijsku stvar za mozda i najvazniju igru u slagalici.btw primetio sam da su sada u decembru za vreme superfinala 2025. godine bila bas teza pitanja nego obicno.
January 7Jan 7 Kod Žarka Stevanovića se vidi napredak svake godine je sve bolji ,širi svoj repertoar,temeljno se bavi raznim oblastima,dok Milica stagnira ,navežbala trivije i samo verglaA Čedić mi nije poznat sa tv kvizova ,znam da je uvek u vrhu kada su kvizaška takmičenja bilo domaća ili internacionalna
January 7Jan 7 45 minutes ago, 189- said:to ga je pobedio samo zato sto je bio brzi u ko zna zna koja je totalno debilna igra jer cesto pobednika odredjuje samo sreca i nista drugo. neverovatno mi je da jos uvek koriste ovu praistorijsku stvar za mozda i najvazniju igru u slagalici.jeste debilna jurnjava tastarima no žarko je bolji u kvizu znanja, kao što reče kvizmaster on je pobeđivao na kvizaškom državnom takmičenju i redovno je među najboljima dok je karna dosta iza.
January 7Jan 7 10 minutes ago, Fakundo Sava said:A Čedić mi nije poznat sa tv kvizova ,znam da je uvek u vrhu kada su kvizaška takmičenja bilo domaća ili internacionalnaOn ne ide na tv kvizove, mada bi verovatno bez većih problema pobeđivao. One man army.
January 9Jan 9 On 7. 1. 2026. at 14:50, Nikodije said:Pasionirano sam pratio Slagalicu 20+ godina, a na Fejsu sam napravio fejk profil samo da bih igrao Slagalicu, a kasnije još 5 fejk profila da bih igrao Slagalicuimam jednog druga iz srednje koji je kao sumanut varao na fejs slagalici. procenat pobeda mu je 85, ima 33 rang, ali zato jedna crta na ko zna zna i tek 4 na dugi ili kako se već zove mastermind. deset godina znam za to i deset godina mi ne da fejs da sramota izbledi nego mi iznova bude neprijatno.
January 9Jan 9 On 7. 1. 2026. at 16:12, G. L. said:A kakav je onaj momak, sto pobedio Stevanovica u Slagalici? Tolj ili tako nekako...Cvare?
January 9Jan 9 On 7. 1. 2026. at 19:17, Fakundo Sava said:Kod Žarka Stevanovića se vidi napredak svake godine je sve bolji ,širi svoj repertoar,temeljno se bavi raznim oblastima,dok Milica stagnira ,navežbala trivije i samo verglaA Čedić mi nije poznat sa tv kvizova ,znam da je uvek u vrhu kada su kvizaška takmičenja bilo domaća ili internacionalnaMene Macura totalno iznenadio, sve vreme izgleda kao da najmanje zna, a onda u Poteri igra 1 na 3 i pokida
January 9Jan 9 Imao sam priliku da pre par godina igram na ekipnom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu s Karnom i Macurom u ekipi. Falio nam je jedan bod da uđemo među najboljih 10 ekipa, tamo je mnogo ekipa i baš jaka konkurencija.Obojica znaju neke neverovatne stvari, jer osim što se takmiče, redovno sastavljaju pitanja za pab kvizove i svašta upamte. Tako da, moj poenski doprinos ekipi bio je skroman, nije bilo mnogo stvari koje sam ja znao, a da oni ne znaju. Na "Superpoteri" se to možda ne vidi jer Žarko dominira svojom brzinom javljanja i najčešće on odgovara, međutim, mogu iz prve ruke potvrditi da je Macura izvrstan. Edited January 9Jan 9 by Quizmaster
January 9Jan 9 1 hour ago, April said:Mene Macura totalno iznenadio, sve vreme izgleda kao da najmanje zna, a onda u Poteri igra 1 na 3 i pokidaNe treba da ga potcenjuješ samo zato što je bivši košarkaš KKCZ, iako razumem odakle to dolazi Stvarno zna baš puno, baš baš.
January 9Jan 9 1 minute ago, copkillah said:Ne treba da ga potcenjuješ samo zato što je bivši košarkaš KKCZ, iako razumem odakle to dolazi Stvarno zna baš puno, baš baš.I super je lik. Najnormalniji tamo
January 9Jan 9 2 minutes ago, April said:I super je lik. Najnormalniji tamoMa ima tu malo glumatanja za tv, ne shvataj to previše ozbiljno.
January 9Jan 9 2 minutes ago, copkillah said:Ma ima tu malo glumatanja za tv, ne shvataj to previše ozbiljno.Bukvalno.Produkcija uživa u odnosu Bukvić - Memedović. Čak mislim da Joca ima i veze sa istom, možda čak kao nekakav vlasnik.Pri tome, obojici to stoji. Edited January 9Jan 9 by Milošica