Friday at 12:083 days osim što je seksi, jako je dobar u basketsportsu ali nikodije je išaoda pije neko srbsko pivo kad nas je klajburn teslačio.
Friday at 12:393 days Ne znam u kakvom je on stanju da isporuči kao nosilac, ali kao jedan od šrafova, ako ne bude imao problem sa egom - biće vrhunsko pojačanje za Fener.Ja sam ga svakako iz čistog gušta želeo u Partizanu pa kud puklo, kao nekada Šveda i Galinarija ili sad Hezonju. Edited Friday at 12:393 days by Milošica
Friday at 13:333 days 2 hours ago, Nikodije said:Čime je taj Klajburn omađijao sve te klubove evo ne znamJedino nama ne valja i star je evo vec 7 godina Ne valja nam ni Satoranski niti Belineli, Danston...
Friday at 16:113 days Chris Duarte i zvanicno novi igrac Baskonije, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Saturday at 00:393 days 4 hours ago, uini said:očekujem da TLC akvizicija bude neuspešna za realZnaci TLC im dolazi na poziciju Kremera
Saturday at 07:023 days 6 hours ago, MiddleClass said:Znaci TLC im dolazi na poziciju Kremera kramer je i dosao kao epizodista, mislim da se od TLCa ocekuje da bude jedan od nosioca ali isto tako ocekujem da ne odrzi ove ludacke procente suta u drugacijem kontekstu, gde nije alfa muzjak, nego jedan od 6-7 ravnopravnih alfi.
Sunday at 10:561 day Encestando prenosi da je Shengelia "na listi" nekoliko Evroligaskih klubova, a da je Aleksander Balcerowski neko koga Barselona razmatra kao zamenu.
23 hours ago23 hr Bivsi igrac Reala Eli Ndiaye (prosle sezone igrao razvojnu ligu u Americi) je dobio ponudu Valensije, Real ima 5 dana da izjednaci ponudu ukoliko zeli da zadrzi prava na igraca u Spaniji.Juce je izasla informacija da je i Baskonija zainteresovana za njega.Proslogodisnji igrac Makabija Jeff Dowtin Jr. potpisao ugovor sa Napolijem.