Grandilof Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Mark Williams je bog, obozavam tog ludaka. Vratio 0-3 protiv Ronnie-ja i dobio, kad je poceo da ubacuje sve zivo, lepota. U majstorici kad je gorelo pokusao od martinelu da ubaci jednom rukom , imao je takodje underhand dvaput...
nisam ja Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 šćuart gori kolko je u formi. mark mi je drugi favorit.
nisam ja Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 kako da isključim naše komentatore na eonu? pešikana da sretnem na ulici vikao bih i pretio. ne znam ko je bio onaj što se durio kad je bila ona igranka sa osom.
nisam ja Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 6 hours ago, nisam ja said: kako da isključim naše komentatore na eonu? podešavanja/jezik ok. jinx upalio. šću se upisao.
nisam ja Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 na mastersu je master kadar od donje do gornje ivice stola, a ovde su (neki gran pri) sponzori upleli prste te je kakvoća gledanja radikalno srozana.
nisam ja Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 atmosfera na šutautu. ženska evans dobila bingama. prvi put u istoriji povijesti.
nisam ja Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 sinoć karter izbacio trampa posle celovečernjeg klackanja.
Recommended Posts