Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted (edited)

Gde si ti sad?@d

Edited by InvisibleLight
Posted

to nisu najnize cene nego toliko kosta, i da se ima u vidu da nisam na slj ostrvu, nego na prestiznom  :D 

4 mista, 3 marine, 2 opstine, murter se zove. predivno mesto na planeti, celi otok je bozanstven, ne znam gde mi je pamet bila, zasto sam ga tek sad upoznala i zavolela, iako sam i ranije dolazila, nije mi jasno. 

kad se jednom vratim i saberem, pisacu vam o murteru. 

Posted

Ne bi iso u krvacku samo jerbo Numem obračunava te krznašice. 

Od kravata volem samo marcellu za ki i njen xotok svijetac. 

Posted

ni ne moras, ima vise mesta na plazi za nas :)

Posted

dobar je Murter..moj drug sto je ozenio hrvaticu nas vodio tamo jedno leto,tazbina ima pola ostrva,ne bukvalno ali pola sela je rodbina a imaju nekoliko kuca i imanja,valjda su od tamo vec 300god..nista se ne secam kako se sta zove a i za Murter sam tada prvi put cula da postoji ali smo proveli dane u toj nekoj kucici usamljenoj na nekoj steni u uvali,pecali i jeli ribu na gradele i brali povrce iz bastice iza kuce,kupali se i vozali camcem okolo..

on,drugar,je sada izucio za skipera jedrilice pa voza turiste okolo po Jadranu...a oduvek je radio sve sto sanja i zamisli...jako,jako volim tog coveka.

Posted

Ha, jutros je tip ispred mene u radnji imao majicu Murter i ceo dan mislim kako bih tamo sledece godine. Jos sad sve ovo, it’s a sign

Posted (edited)

Moj ortak prošle godine radio kao kuvar u jednom lux resortu, a ove vozika brodom turiste iz Tisnog pa okolonaokolo.

Sledeće godine svi na Murter!

Edited by Skyhighatrist
Posted

Murther.

Gde je to, u Midsomeru?

Zabava zagarantovana.

Posted
6 hours ago, Skyhighatrist said:

Moj ortak prošle godine radio kao kuvar u jednom lux resortu, a ove vozika brodom turiste iz Tisnog pa okolonaokolo.

Sledeće godine svi na Murter!

To!

Posted

Na Murter nego kako [emoji3]
Za ovu je kasno, za sledecu prihajam
Kako je lepo....

Posted

jel murter otok ili poluotok? stoji autoput koji spaja

daj nam darling slike prirode ili kraja ako imas, sve to savrseno zvuci, da pozelis da leto i odmor traju ceo zivot

Posted
18 hours ago, Bujodrag said:

Murther.

Gde je to, u Midsomeru?

Zabava zagarantovana.

redrum.jpg.271dadfd46b96bcf6164da98d4d8faf8.jpg

Posted
18 hours ago, mustang said:

jel murter otok ili poluotok? stoji autoput koji spaja

daj nam darling slike prirode ili kraja ako imas, sve to savrseno zvuci, da pozelis da leto i odmor traju ceo zivot

murter je sat vremena dnevno ostrvo, ostala 23 sata poluostrvo. s kopnom je povezan pokretnim mostom koji se svakog dana u 9 i 17h dize na pola sata za prolazak brodova. tako da je to prva dobra stvar u vezi s njim, na ostrvu sii a nemas problem brodskog prevoza, stizes bez guzve i nerviranja, i nemas dodatne troskove :D

neam slika, samo gledam. napisacu kontiki reportazu kad se vratim. 

Posted

Ne placa se mostarina ko za krk?:)

To sto je dostupan kopnom je minus(bar za krk) u smislu da je veliki promet i guzve

Sad nesto kljucno, murter nadm.vis max 125m!!? Nemoj me zajebavati, to ravno i suvise kyltivisano, moraces da se potrudis u reportazi da me ubedis da je otok prve klase :p

zezam se, isla bih, nista bez licnog iskustva za konacnu ocenu