Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted

ovde je na 66 strana diskusija izbistrena korcula, i gde da se ide, i sta da se vidi, i sta da se jede, i kako da se stigne, i ostalo...http://www.forum.hr/showthread.php?t=56573

Posted

ja bih preporucio Komizu, mesto je raj na zemlji + je 100% partizansko (sto ume da bude bitno kada se letuje u Hrvatskoj).

Posted
ja bih preporucio Komizu, mesto je raj na zemlji + je 100% partizansko (sto ume da bude bitno kada se letuje u Hrvatskoj).
ni ne čudi. što ne odeš u neko mesto koje je 100% cigansko? <_< i ja bih preporučio Komižu na osnovu nekih slika koje su (mislim) na PPP kačene, deluje previše dobro za zaobići. a ima nečega i u tome što arbajtman zbori.
Posted

trazim slike po dvd-ovima pa cu okaciti malo kasnije...bio sam tamo 5 puta u poslednjih 10 godina i uvek bih otisao ponovo.

Posted

ma znam, Komiža je ludilo, bio sam tamo pre dve godine, i ja sam je hvalio ovde.nego taj smeštaj u kom sam bio je sada mali, pošto nas ide više.ako si išao 5 godina, daj neki tip - kontakt za smeštaj. može na PM, ako nećeš ovdethnx :)

Posted

ja sam uvek odsedao kod drugara u šufitu :) što se lokacije tiče, moja preporuka je ovohttp://www.apartments-komiza.net/lang/HR/index.php

Posted (edited)
Picture198.jpgPicture190.jpgPicture183.jpgPicture171.jpgPicture161.jpg Edited by Arbeitmann
Posted

a jebate zašto kačiš ovo dok je odmor još daleko? :cry:

Posted (edited)

sad je i meni krivo, jer ove godine preskacem...jos malo, mesto Vis, najvece na ostrvu, isto lepo ali je Komiza boljaPicture682.jpgPicture166.jpgPicture138.jpgPicture017.jpg

Edited by Arbeitmann
Posted (edited)

jos nesto, ko posecuje Vis, obavezno da poseti konobu pesnika Senka Karuze.

Ali ako želite doživjeti nešto zaista drukčije, posebno, a imate vremena, pođite na slow food u uvalu Molo Trovno (Mala Travna). Ondje Senko Karuza sprema u svojoj kuhinji ono što taj dan ulovi u moru, a usput više sati razgovara i filozofira s vama o životu, književnosti, svemu... Ali morate mu se unaprijed najaviti.
RESTAURANTSKonoba SenkoMala TravnaIsland of VisCroatiatel: +385-21-713050 or +385-99-525803Proprietor/chef/poet: Senko Karuza
Edited by Arbeitmann
Posted (edited)

sada sam se setio zašto mi je to toliko poznato. bio je ortak na Visu, i kod Senka, i rekao mi da obavezno idem tamo na more. dao mi je i fon za neki smeštaj, koji sam naravno izgubio <_< kućica je suluda, kaže da je has da se usereš, i da je lik mega zanimljiv

Edited by assück
Posted

hobotnica i krompir ispod saca, najukusniji paradajz na svetu, velik ko dinja, domaci limoncelo, bugava...over & out za danas, idem da udaram glavom u zid...