Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted

To pitanje moras da im postavis na topiku - pogodi nesto o sledecem  :fantom:

Posted

To pitanje moras da im postavis na topiku - pogodi nesto o sledecem  :fantom:

Nikad bio...

Posted

pozdrav sa solte,tako blizu splita I hvara a tako van hajpa. 

jesi vsrela viktora ivancica i robijevog didu? :)

Posted

mene rvat izgleda zeznuo za smeshtaj ove godine. glupi slovenac <_<

Posted

nemoj da se sikiras

ja citao u novinama da samo sto nisu zaratili medjusobno :fantom:

Posted

razmiljam o odlasku na hvar, koje opcije za prevoz do tamo imam(kola ne racunam)?

Posted

imas avion do splita i lastu do splita. 

Posted

čekmeže, InvisibleLight,

mozete li mi na pm poslati koji ste smestaj imali u vasim mestima?

• 3 weeks later...
Posted

Kako je sezona godišnjih na poslu se dosta komentariše i iz razgovora se setim šta mi je nedostajalo iz Grčke na Hvaru, cela ona unamatata donats kukumadres masaž ekipa.

Posted

Kakvu temperaturu mogu da ocekujem na severnom Jadranu u poslednjoj nedelju septembra/prvoj oktobra?

Posted

Kakvu temperaturu mogu da ocekujem na severnom Jadranu u poslednjoj nedelju septembra/prvoj oktobra?

Temperaturu "za jaknu"....
Posted

Vidim da je prosle godine bilo 24-25 stepeni. Tako je bilo i sad krajem maja/pocetkom juna kad sam bila, i bilo savrseno i napolju i u vodi. Daleko je to od jakne. Rizikovacu. :) 

Posted

ja sam jednom bila par dana u opatiji u zadnjoj nedelji septembra, kupala sam se, letnja odeca. dan je kratak, noc sveza, sve u svemu bilo lepo. 

neces rizikovati nista osim kupanja, svakako ce ti biti lepo. a za temp. mora ne mozes unapred znati. 

Posted

Posto se kupam u Svedskoj u vodi temperature 15-18 stepeni i da mi je ok, verujem da mi ni kupanje nece biti problem. A da ce mi biti lepo, to znam. :)

Posted

Pre par godina sam uživao i kupao se u Poreču krajem oktobra. Prošle godine mi je pak bilo hladnjikavo na Koversadi krajem septembra. Zavisi od godine