July 15, 20177 yr pozdrav sa solte,tako blizu splita I hvara a tako van hajpa. jesi vsrela viktora ivancica i robijevog didu? :)
July 17, 20177 yr čekmeže, InvisibleLight, mozete li mi na pm poslati koji ste smestaj imali u vasim mestima?
August 8, 20177 yr Kako je sezona godišnjih na poslu se dosta komentariše i iz razgovora se setim šta mi je nedostajalo iz Grčke na Hvaru, cela ona unamatata donats kukumadres masaž ekipa.
August 8, 20177 yr Kakvu temperaturu mogu da ocekujem na severnom Jadranu u poslednjoj nedelju septembra/prvoj oktobra?
August 8, 20177 yr Kakvu temperaturu mogu da ocekujem na severnom Jadranu u poslednjoj nedelju septembra/prvoj oktobra?Temperaturu "za jaknu"....
August 8, 20177 yr Vidim da je prosle godine bilo 24-25 stepeni. Tako je bilo i sad krajem maja/pocetkom juna kad sam bila, i bilo savrseno i napolju i u vodi. Daleko je to od jakne. Rizikovacu. :)
August 8, 20177 yr ja sam jednom bila par dana u opatiji u zadnjoj nedelji septembra, kupala sam se, letnja odeca. dan je kratak, noc sveza, sve u svemu bilo lepo. neces rizikovati nista osim kupanja, svakako ce ti biti lepo. a za temp. mora ne mozes unapred znati.
August 8, 20177 yr Posto se kupam u Svedskoj u vodi temperature 15-18 stepeni i da mi je ok, verujem da mi ni kupanje nece biti problem. A da ce mi biti lepo, to znam. :)
August 8, 20177 yr Pre par godina sam uživao i kupao se u Poreču krajem oktobra. Prošle godine mi je pak bilo hladnjikavo na Koversadi krajem septembra. Zavisi od godine