Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

To pitanje moras da im postavis na topiku - pogodi nesto o sledecem  :fantom:

• Replies 1.7k
  • Views 158.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Posetila sam prijatelje koji leti zive u ovoj kuci. Kazu da je stara 300 godina. Nekada je u prizemlju bio ducan, podovi su originalni, kameni, namestaj star stotinjak godina. Uske stepenice i strme u

• Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakn

• Tako i nasi prijatelji, koji dolaze ovde vise od 20 godina, iako nema guzve uvek traze svoj deo okeana, gde ne mogu ni da vide ljude 

Posted Images

To pitanje moras da im postavis na topiku - pogodi nesto o sledecem  :fantom:

Nikad bio...

pozdrav sa solte,tako blizu splita I hvara a tako van hajpa. 

jesi vsrela viktora ivancica i robijevog didu? :)

mene rvat izgleda zeznuo za smeshtaj ove godine. glupi slovenac <_<

nemoj da se sikiras

ja citao u novinama da samo sto nisu zaratili medjusobno :fantom:

razmiljam o odlasku na hvar, koje opcije za prevoz do tamo imam(kola ne racunam)?

imas avion do splita i lastu do splita. 

čekmeže, InvisibleLight,

mozete li mi na pm poslati koji ste smestaj imali u vasim mestima?

• 3 weeks later...

Kako je sezona godišnjih na poslu se dosta komentariše i iz razgovora se setim šta mi je nedostajalo iz Grčke na Hvaru, cela ona unamatata donats kukumadres masaž ekipa.

Kakvu temperaturu mogu da ocekujem na severnom Jadranu u poslednjoj nedelju septembra/prvoj oktobra?

Kakvu temperaturu mogu da ocekujem na severnom Jadranu u poslednjoj nedelju septembra/prvoj oktobra?

Temperaturu "za jaknu"....

Vidim da je prosle godine bilo 24-25 stepeni. Tako je bilo i sad krajem maja/pocetkom juna kad sam bila, i bilo savrseno i napolju i u vodi. Daleko je to od jakne. Rizikovacu. :) 

ja sam jednom bila par dana u opatiji u zadnjoj nedelji septembra, kupala sam se, letnja odeca. dan je kratak, noc sveza, sve u svemu bilo lepo. 

neces rizikovati nista osim kupanja, svakako ce ti biti lepo. a za temp. mora ne mozes unapred znati. 

Posto se kupam u Svedskoj u vodi temperature 15-18 stepeni i da mi je ok, verujem da mi ni kupanje nece biti problem. A da ce mi biti lepo, to znam. :)

Pre par godina sam uživao i kupao se u Poreču krajem oktobra. Prošle godine mi je pak bilo hladnjikavo na Koversadi krajem septembra. Zavisi od godine