Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

Joj, još dva meseca.....tko će iščekati.... malo ikavice, malo italijanskog vikleri

• Replies 1.7k
  • Views 160.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Posetila sam prijatelje koji leti zive u ovoj kuci. Kazu da je stara 300 godina. Nekada je u prizemlju bio ducan, podovi su originalni, kameni, namestaj star stotinjak godina. Uske stepenice i strme u

• Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakn

• Tako i nasi prijatelji, koji dolaze ovde vise od 20 godina, iako nema guzve uvek traze svoj deo okeana, gde ne mogu ni da vide ljude 

Posted Images

ne zaboravi spf 100+

To su čari rada u školi - možeš na odmor u sred sezone, da se pržiš na najjačem suncu i s mnogo ljudi i po najvišim cenama. Ali dobro. Lepo je svakako 🥰

Inače sam ranije išla strogo u junu!

buržujko

e, a verujem da su ti i deca zahvalna na tome, i sunce i more i sve to usred sezone

To da, bude i dece stranaca, pa se združe na svojim krokodilčićima. Za jednog nam je prošle godine trebalo 5 dana da dešifrujemo odakle je.

A inače, živim za more leti. To mi je najvažniji rashod, pa se pripremam pažljivo mesecima 😅

16 hours ago, Marcus Wulffings said:

a ne da im se da budu ljubazni, nije im u karakteru

Ne znam gde si konkretno stekao takvo iskustvo, ali uz sav trud ne mogu da se setim a da neko tamo nije bio u najmanju ruku ljubazan, a obično su preljubazni, pogotovo kada im se obratimo na našem jeziku.

severna dalmacija gde dolazim svake godine, dok splićani prednjače u toj konkurenciji bezobrazluka, hvarani prilično mrzovoljni i dosta slični crnogorcima

bistrina mora ostaje na nivou, stene takođe, otpaci se uglavnom bacaju u kante za smeće i to je sve u redu

Pa idi na Brač, tamo su svi radosni i veseli

svuda su najmanje radosni, kad ti uzmu pare

18 minutes ago, Eleniko said:

svuda su najmanje radosni, kad ti uzmu pare

kome ti najvise volis da uzmes pare? ili ti je svaki evro isti?

ja sam bedna sirotilja, radujem se svakom evru.

svak je evro mio, od koje god stoke bio

tako bih i ja razmisljao

5 hours ago, Marcus Wulffings said:

severna dalmacija gde dolazim svake godine, dok splićani prednjače u toj konkurenciji bezobrazluka, hvarani prilično mrzovoljni i dosta slični crnogorcima

bistrina mora ostaje na nivou, stene takođe, otpaci se uglavnom bacaju u kante za smeće i to je sve u redu

Izvini, sve više mi se čini da je do tebe :D

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Pa idi na Brač, tamo su svi radosni i veseli

ako i samo ako se tok događaja bude posložio kako predosećam, idem zapadnije i od Visa, mnogo zapadnije

image.png

Edited by Marcus Wulffings

38 minutes ago, Marcus Wulffings said:

ako i samo ako se tok događaja bude posložio kako predosećam, idem zapadnije i od Visa, mnogo zapadnije

image.png

Ja sam krenuo tamo gdje zelim i tamo gdje zelim cu sigurno doc