9 hours ago9 hr To su čari rada u školi - možeš na odmor u sred sezone, da se pržiš na najjačem suncu i s mnogo ljudi i po najvišim cenama. Ali dobro. Lepo je svakako 🥰Inače sam ranije išla strogo u junu!
9 hours ago9 hr buržujko e, a verujem da su ti i deca zahvalna na tome, i sunce i more i sve to usred sezone
9 hours ago9 hr To da, bude i dece stranaca, pa se združe na svojim krokodilčićima. Za jednog nam je prošle godine trebalo 5 dana da dešifrujemo odakle je. A inače, živim za more leti. To mi je najvažniji rashod, pa se pripremam pažljivo mesecima 😅
9 hours ago9 hr 16 hours ago, Marcus Wulffings said:a ne da im se da budu ljubazni, nije im u karakteruNe znam gde si konkretno stekao takvo iskustvo, ali uz sav trud ne mogu da se setim a da neko tamo nije bio u najmanju ruku ljubazan, a obično su preljubazni, pogotovo kada im se obratimo na našem™ jeziku.
9 hours ago9 hr severna dalmacija gde dolazim svake godine, dok splićani prednjače u toj konkurenciji bezobrazluka, hvarani prilično mrzovoljni i dosta slični crnogorcimabistrina mora ostaje na nivou, stene takođe, otpaci se uglavnom bacaju u kante za smeće i to je sve u redu
4 hours ago4 hr 18 minutes ago, Eleniko said:svuda su najmanje radosni, kad ti uzmu parekome ti najvise volis da uzmes pare? ili ti je svaki evro isti?
3 hours ago3 hr ja sam bedna sirotilja, radujem se svakom evru. svak je evro mio, od koje god stoke bio
3 hours ago3 hr 5 hours ago, Marcus Wulffings said:severna dalmacija gde dolazim svake godine, dok splićani prednjače u toj konkurenciji bezobrazluka, hvarani prilično mrzovoljni i dosta slični crnogorcimabistrina mora ostaje na nivou, stene takođe, otpaci se uglavnom bacaju u kante za smeće i to je sve u reduIzvini, sve više mi se čini da je do tebe :D
2 hours ago2 hr 2 hours ago, Svemir Zeka said:Pa idi na Brač, tamo su svi radosni i veseliako i samo ako se tok događaja bude posložio kako predosećam, idem zapadnije i od Visa, mnogo zapadnije Edited 2 hours ago2 hr by Marcus Wulffings
1 hour ago1 hr 38 minutes ago, Marcus Wulffings said:ako i samo ako se tok događaja bude posložio kako predosećam, idem zapadnije i od Visa, mnogo zapadnijeJa sam krenuo tamo gdje zelim i tamo gdje zelim cu sigurno doc