September 20, 2024Sep 20 I bolje mu je unutra. Ako izađe, rizikuje da bude uhapšen. Šta je taj objekat? Zadovolji moju radoznalost, molim te. Edited September 20, 2024Sep 20 by Ras
September 20, 2024Sep 20 5 minutes ago, Ras said: Šta je taj objekat? Zadovolji moju radoznalost, molim te. Mol za skakanje, dugacak da se zatrcis pa preskocis stenje
September 20, 2024Sep 20 @morganavubić @villiemprstićnadole edit. Uostalom, sami ćete se prepoznati Edited September 20, 2024Sep 20 by Ras
April 14Apr 14 A sad nesto malo drugacije iz Hrvatske.Upravo sam u termama Sveti Martin i moram reci da ne pamtim better value for money.Ovi apartmani su onako solidni, hrana je odlicna, terme skoro prazne a boda fantasticna. Citav kraj mi odise nekim mirom i skladom. Radnici su pola sa Tajlanda pola iz Sombora.Za vece grupe i familijarna okupljanja je pun pogodak.
April 14Apr 14 koji je optimista ovaj @bags, ladno je proglasio medjimurje za mediteran i proslo musila boga ne moli
April 14Apr 14 On 20. 9. 2024. at 8:26, Ras said: Je l ovo kit nasukan?Ne, ali je u neposrednoj blizini nasukan kruzer.