Jump to content

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

image.png

image.png

• Replies 1.8k
  • Views 165.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sammael
    Sammael

• Sandradjer
    Sandradjer

Posetila sam prijatelje koji leti zive u ovoj kuci. Kazu da je stara 300 godina. Nekada je u prizemlju bio ducan, podovi su originalni, kameni, namestaj star stotinjak godina. Uske stepenice i strme u

• Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakn

Posted Images

Ej Markuše Vulfinže, ne mami ih više, sva će mi mjesta zauzet mad

Edited by Roger Sanchez

Ova zadnja je da ih odmami...

sigurno se nećete prijaviti da volontirate u restauraciji prapovijesnih hvarskih suhozida fantom u sred jula avgusta

a cene smeštaja će ih demotivisati da se zadrže duže vreme

• 1 month later...
  • Popular Post

20250624_110146.jpg

19 minutes ago, Sammael said:

20250624_110146.jpg

Bombonica 😍

Ovo je za mene more.

Nepregledne pescane plaze koje se razlikuju samo po boji suncobrana u meni izazivaju mucninu.

Isto.

Opatija, apartman tik iznad Maršala Tita. Pređe se ulica, stepenicama spusti do Lungomare promenade i ovo je mala privatna plažica. Celo prepodne smo bili samo mi i jedan par Mađara. Voda čista, ni hladna ni topla, taman.

Moram masku da kupim, deluje jako zanimljivo za ronjenje.

ih, pa nije se dzaba Leo Henryk Sternbach tamo rodio i proveo nežne godine..

4 hours ago, Sammael said:

Isto.

Opatija, apartman tik iznad Maršala Tita. Pređe se ulica, stepenicama spusti do Lungomare promenade i ovo je mala privatna plažica. Celo prepodne smo bili samo mi i jedan par Mađara. Voda čista, ni hladna ni topla, taman.

Moram masku da kupim, deluje jako zanimljivo za ronjenje.

Prekjuče svratili na ručak u Ostariu Veranda u Volosku, fantastičan, ali smo nažalost istog dana morali da nastavimo dalje.

Ta plažica deluje kao parče raja, uživajte!

Ćuti, ja možda budem čekala još godinu....

5 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ćuti, ja možda budem čekala još godinu....

Ma kad sam uzima, bilo je (i sa moje i sa ženine strane), daj samo par dana, posao, frka, ovo ono, i uzmem 6 dana...

Sad se kajem, jebo mene, trebao sam bar 10, kao normalni ljudi...

image.png

image.png

image.png

image.png

ništa bez 23 dana godišnjeg odmora avgust->septembar