May 16May 16 Ej Markuše Vulfinže, ne mami ih više, sva će mi mjesta zauzet Edited May 16May 16 by Roger Sanchez
May 16May 16 sigurno se nećete prijaviti da volontirate u restauraciji prapovijesnih hvarskih suhozida u sred jula avgustaa cene smeštaja će ih demotivisati da se zadrže duže vreme
June 24Jun 24 19 minutes ago, Sammael said:Bombonica 😍Ovo je za mene more.Nepregledne pescane plaze koje se razlikuju samo po boji suncobrana u meni izazivaju mucninu.
June 24Jun 24 Isto. Opatija, apartman tik iznad Maršala Tita. Pređe se ulica, stepenicama spusti do Lungomare promenade i ovo je mala privatna plažica. Celo prepodne smo bili samo mi i jedan par Mađara. Voda čista, ni hladna ni topla, taman.Moram masku da kupim, deluje jako zanimljivo za ronjenje.
June 24Jun 24 4 hours ago, Sammael said:Isto.Opatija, apartman tik iznad Maršala Tita. Pređe se ulica, stepenicama spusti do Lungomare promenade i ovo je mala privatna plažica. Celo prepodne smo bili samo mi i jedan par Mađara. Voda čista, ni hladna ni topla, taman.Moram masku da kupim, deluje jako zanimljivo za ronjenje.Prekjuče svratili na ručak u Ostariu Veranda u Volosku, fantastičan, ali smo nažalost istog dana morali da nastavimo dalje. Ta plažica deluje kao parče raja, uživajte!
June 25Jun 25 5 minutes ago, Svemir Zeka said:Ćuti, ja možda budem čekala još godinu....Ma kad sam uzima, bilo je (i sa moje i sa ženine strane), daj samo par dana, posao, frka, ovo ono, i uzmem 6 dana... Sad se kajem, jebo mene, trebao sam bar 10, kao normalni ljudi...