maheem Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 27 minutes ago, pt 2.0 said: Ja baš volim Valjarevića... https://www.facebook.com/soulpetrol/posts/1598487183511803 Ako neko ima nekakav kontakt S.Valjarevića molio bih ga da mi ga prosledi putem ppa.
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 1 hour ago, nezvanova said: lista najboljih romana regiona (2000-2016)! srbin (?) pobediJo!!! od 20 pročitao 3 valjarevića sam nekako preskočio, al ću se potruditi da ne bude zauvek preskočen pijavica, tesla i veliki rat. nije baš greota za posečeno drveće, al nisu ni za lektiru
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 1 minute ago, porucnik vasic said: Једино је Пиштало написао роман. ne bih preterivao. ni veliki rat nije loš
slepa živana Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 kako nema marko vidojković ništa ne valja ova lista
nezvanova Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 a nema ni arsenijevica (meni se lista cini dosta objektivna, nekako ''uprosecena'', ono, kao da su preporucivali naslove za lektiru. mada, i ja se kao i simovic, nisam istakla nekim raznovrsnim citanjem: kovac, ugresicka, valjarevic, basara, albahari i tisma - to sam procitala. a najvolijem i ja srdjana
porucnik vasic Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne bih preterivao. ni veliki rat nije loš Велики рат има онолико рупа. И фактогракских и стилских проблема, али да за рецентне производе Басаре, АЛбахарија и Јерговића изгледа као ремек-дело нема збора.
Fakundo Sava Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 (edited) Meni je Gataličin rat odličan a vi kako oćete,bolji od onih Velikićevih mrsomuđenja edit bukmarkovan Valjarevic Edited March 13, 2018 by Fakundo Sava
porucnik vasic Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 4 hours ago, Fakundo Sava said: Meni je Gataličin rat odličan a vi kako oćete,bolji od onih Velikićevih mrsomuđenja edit bukmarkovan Valjarevic Потпуно си у праву.
mustang Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 ko voli nek izvoli 7.ma knjiga mog dragog, putesestvija po west hollywood i los angeles http://www.laguna.rs/n3782_knjiga_dan_kada_je_mijatovic_pogodio_precku_laguna.html
Bright Billy Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 kul, bas me zanima. jel to danas izlazi? dal moze preporuka za neki dobar roman cija se radnja odvija u vizantiji; al da ne bude neka teoloska ili ljubavna prica nego nesto zanimljivo?
zmanic Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Nije baš u vreme Vizantije, ali kao lek protiv primitivizma iz serije Nemanjići moja preporuka za knjigu Despot i žrtva - Dobrila Nenadića.
Recommended Posts