Gonzo Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 jedared je matori rekao "Pero, necemo tamo" a zec vo je na to okrenuo glavu i pogledao ga dirket u oci. Weirdest shit I've ever seen.
Isis Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja vidjo tog matorog na Tasu, a ono nije zec ono ono je omanji vo. I mislim da se zove Pera, jedared je matori rekao "Pero, necemo tamo" a zec vo je na to okrenuo glavu i pogledao ga dirket u oci. Weirdest shit I've ever seen. :lol:inace, za one koji ce da drze zecove u free range stilu, da znaju - mogu oni nauciti da kake samo na jednom odredjenom mestu u kuci. dakle, klikercici po celom stanu nisu nesto sto pod obavezno ide uz njih.
Miljenko Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Moj zekan-zvekan je ulazio u kavez, kada oseti potrebu.Obavi to sto ima i nastavi sa kucnim aktivnostima. Nasla bi se poneka kuglica na tepihu ili ispod stola, no ciscenje je uvek bilo lako. :)
goofs Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 pa ovaj nije bio veliki, beli zec srednje velicine, manji od odrasle macke....mozda ima dva ljubimca...a covek je taj, rekla bih, seda kosa i seda bradaMoguce onda da ne mislimo na istog, ovaj zec je bio beli kunic, onaj ogromni, veci od malog psa.inace, za one koji ce da drze zecove u free range stilu, da znaju - mogu oni nauciti da kake samo na jednom odredjenom mestu u kuci. dakle, klikercici po celom stanu nisu nesto sto pod obavezno ide uz njih.Kako? KAKO?! Daj neki hint :) ja im drzim kavez otvoren ali ne izlaze precesto iz njega, cini mi se da su jos uvek dosta plasljivi. Ali ponekad kad izlete nadjem kake okolo kaveza, po tome mogu i da vidim kuda je setao.
Isis Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 kako? iskreno, nemam pojma :Dmislim da sam ga prvog dana nosila na isto mesto kad primetim da kaki. nisam ocekivala da cu od tog dana imati zecova za ljubimca i nisam imala nista od infrastrukture obezbedjeno. kad je poceo prvi put da baca klikercice, ja ga stavila na neki papir u wc-u da to tamo obavi dok ne smislim sta cu. onda sam papir izbacila, ali jos uvek nisam smislila sta umesto njega. dzaba, zeka se tamo sam vratio da obavi to i drugi put. onda sam mu na to mesto stavila posudu gde moze da kaki i piski i on je to nepogresivo odradjivao. cak se iz dvorista vracao tamo da bi obavio te stvari
gagilija Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Moguce onda da ne mislimo na istog, ovaj zec je bio beli kunic, onaj ogromni, veci od malog psa.lol ne znam, ja sam videla ovoghttp://www.pressonline.rs/sr/vesti/beograd/story/151640/Poveo+zeca+u+%C5%A1etnju!.html
goofs Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Poklanjam belog zeku neodredjenog pola. Vrlo je miran i umiljat, jede travu i ne odaziva se na ime Milutin. Patuljasti je zeka, nece puno da raste i pomalo slici na onog zeku iz Monti Pajtona.Donosim na kucu, dobavljam i skloniste ako je potrebno. Razlog davanja - pari se sa crnim.
Recommended Posts