Jump to content
IGNORED

Zecovi


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
^joj kako drzis sirotana - ko snezni covek: "mazicu mu kljun i lepo peeeerje"al kjut su :heart:
:lol: nisam ga grubo uhvatila, samo tako izgleda na fotki :o ;) Inače, linja se mnogo zadnjih dva meseca, vljda menja odelce, oblači novo - letnje :)Jesu kjut, zaista :) Umiljati su jako ;) Edited by Trila
Link to comment
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 years later...

Dobio sam za rodj dve zeke :) ali mi nije sasvim najjasnije sta ciniti sa njima.zekeb.jpgPo mom astrucnom oku beli je patuljasti, a crni ovnoliki zeko. Mozda sam omanuo, ali nije preterano bitno :) Hranim ih senom i gomilom semenja koji su dosli uz njih iz istog petshopa, uz "savete" da sve oni to jedu, samo da ne valja da im dajem kupus. Hranim ih 2x dnevno (ne znam je l gresim s ovim? procitah negde da su dosta prozdrljivi i da ne valja preterivati sa hranom) semenkama, a seno im dopunjavam i uvek im je dostupno. Mirni su dosta i non stop se maze i timare, sto me blago navodi na zakljucak da su muzjak i zenka i da cu zbog toga imati problema :( onaj dobri cika iz petshopa (inace isti onaj sto cisti, hrani i kupa slonove u Zoo vrtu) je rekao da polno zreli postaju tek sa 5 meseci i da ce se tada moci razaznati kojeg su pola. Zna li neko je l ovo istina? Ne bih voleo da me jednog dana iznenadi copor malih unucicja.I inace, je l ima neko neki savet za zeke koji mi je promakao? :) Kupio sam im neke igracke, grickaju to pomalo, a imam i onu kost za jacanje zubica, ali to nece ni da pipnu. Voda im je non stop tu, kavez im pokrivam piljevinom, kake ko nenormalni 2089345034 puta dnevno.

Link to comment
Dobio sam za rodj dve zeke :) ali mi nije sasvim najjasnije sta ciniti sa njima.zekeb.jpg
kaže se dva zecova :)mnogo su slatki, ja bih ih gnjavila po ceo dan. imala ja jednom malog crnog zecova, srao po kući i tako to ali nije strašno pošto je ta kaka sićušna i suva pa se lako počisti. jeo travu i detelinu. imala sam muke žive kad ga je moj kreten od sestre ''sporta radi'' traumirao pa se mučenik zavuče skroz iza nekih polica, trebalo mi po pola dana da ga namamim nazad. kasnije sam ga vratila komšiji od kog sam ga i dobila, mnogo je bio nešto tužan bez siblingsa pa mi bilo žao.
Link to comment

moja komsinica ima zecova i kaze da su jako uredne zivotnjice, ovaj njen je sam proglasio jedan deo kaveza za wc, i samo tu vrsi nuzdu. kad smo kod zecova, znate onog lika sto seta belog zeca po knezu? ja ga videla kod hotela moskve, i da nije bilo ljudi okolo, iako je bilo rano jutro, vec bih pomislila da haluciniram. disciplinovan neki zec

Link to comment

Ja vidjo tog matorog na Tasu, a ono nije zec ono ono je omanji vo. I mislim da se zove Pera, jedared je matori rekao "Pero, necemo tamo" a zec vo je na to okrenuo glavu i pogledao ga dirket u oci. Weirdest shit I've ever seen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...