ljakse Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 ja uzeo kilo kranjskih pre čuku, saćemo probamo
djeneralche Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Kad smo kod kulena iz naslov jel moze neko iskusniji da rangira tj da li je uopste za rangiranje obzirom da je industrija, slavonski kulena celjskih mesnina. Ozbiljno sam navucen.
ljakse Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 sa druge strane, pored maksija, u onom delu gde nije hrana.
ljakse Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 leva strana pijace gledano sa ulaza, deo sa džidžabidžama koji gleda na n. fronta
Marcus Wulffings Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 šicko micko gleda na drugu stranu, na terazijsku terasu
Barti66 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Hvala obojci na brzim i preciznim informacijama
JakeBlues Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Evo samo da pokažem kako izgleda kada se "prava domaća, dimljena, prosušena" kobasica stavi u mikrotalasnu na minut ipo. Kupljena na Bajlonijevoj pijaci, u hali gde se prodaju mesne preradjevine, sir i sl. Cena čini mi se da je bila nešto 600 din ili malo preko za kilo. Ubrus sam stavio ispod jer sam i ranije imao iskustva da hoće da puste mast, ali ono što je usledilo (VIDEO) je i mene iznenadilo.
Mil@n Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Jel si siguran da to nije kobasica i jaje na oko?
JakeBlues Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Mislim da je to kobasica i srčani udar, all-in-one :)
halloween Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Moj mačak je vrlo probirljiv kad je ljudska hrana u pitanju. Gotovo ništa tog tipa neće da jede, iako traži da proba i moram da mu udovoljim. Meso uglavnom neće da jede, ali ovu hoće (i to ono iz sredine ne dimljenu koricu), a i meni se vrlo dopala, pa da podelim dobro iskustvo. Da dodam da sam se gotovo potpuno otpadila od užičke pršute, čajne i ostalih teško dimljenih proizvoda. Najviše mi prija upravo ova kuvana šunka, tj. vojvođanski način pripreme šunke. Edited October 17, 2015 by halloween
Recommended Posts