Jump to content
IGNORED

Kobasice, pršute, šunke, kuleni

slepa_koka

Recommended Posts

Posted

ja uzeo kilo kranjskih pre čuku, saćemo probamo

Posted

Kad smo kod kulena iz naslov jel moze neko iskusniji da rangira tj da li je uopste za rangiranje obzirom da je industrija, slavonski kulena celjskih mesnina. Ozbiljno sam navucen.

Posted

Koja je tačna pozicija tog šicka micka?

Posted

sa druge strane, pored maksija, u onom delu gde nije hrana.

Posted

leva strana pijace gledano sa ulaza, deo sa džidžabidžama koji gleda na n. fronta

Posted

šicko micko gleda na drugu stranu, na terazijsku terasu

Posted

Radno vreme pijačno ili normalno znate li?

Posted

od sedam do šest, nedeljom ne rade

Posted

Hvala obojci na brzim i preciznim informacijama

Posted

Evo samo da pokažem kako izgleda kada se "prava domaća, dimljena, prosušena" kobasica stavi u mikrotalasnu na minut ipo.

Kupljena na Bajlonijevoj pijaci, u hali gde se prodaju mesne preradjevine, sir i sl. Cena čini mi se da je bila nešto 600 din ili malo preko za kilo. 

Ubrus sam stavio ispod jer sam i ranije imao iskustva da hoće da puste mast, ali ono što je usledilo (VIDEO) je i mene iznenadilo.

kobaja.jpg

Posted

Jel si siguran da to nije kobasica i jaje na oko?

Posted

Mislim da je to kobasica i srčani udar, all-in-one :)

Posted (edited)

Moj mačak je vrlo probirljiv kad je ljudska hrana u pitanju. Gotovo ništa tog tipa neće da jede, iako traži da proba i moram da mu udovoljim. Meso uglavnom neće da jede, ali ovu hoće (i to ono iz sredine ne dimljenu koricu), a i meni se vrlo dopala, pa da podelim dobro iskustvo.

Kuvana-sunka.png

Da dodam da sam se gotovo potpuno otpadila™ od užičke pršute, čajne i ostalih teško dimljenih proizvoda. Najviše mi prija upravo ova kuvana šunka, tj. vojvođanski način pripreme šunke.

Edited by halloween