March 2, 201411 yr Nemoj se brukate, da vam ne izvadim sad jedan banijski i postidim vas momentalno :) Ovaj od mau mi se vise svidja, mada bih rekao da je u pitanju klasiucna susena kobaja, a ne kulen, mada, ne znam kolika ti je ruka u prirodnoj velicini :D Ovaj drugi je presitno secen (mleven) mada, opet, tesko je proceniti sa fotke. I tako, kulenometrija :D
March 2, 201411 yr Nemoj se brukate, da vam ne izvadim sad jedan banijski i postidim vas momentalno :) Ovaj od mau mi se vise svidja, mada bih rekao da je u pitanju klasiucna susena kobaja, a ne kulen, mada, ne znam kolika ti je ruka u prirodnoj velicini :D Ovaj drugi je presitno secen (mleven) mada, opet, tesko je proceniti sa fotke. I tako, kulenometrija :D U pravu si za ovaj drugi meni malo sitno, ali sta da se radi....Inace ja volim ovaj u ovom crevu ne volim onaj ravni....
March 2, 201411 yr U, jbmmusunce, tražiću od moderacije da slike poprečnih preseka kulena mora da se stavljaju u spoilere.
March 2, 201411 yr Pa Reneov izgleda cajnokobasicastije od mog! Cekaju se jos Banacanin i pbg da okace.
March 3, 201411 yr na moj ćete da čekate do juna ne načinjem pre nego sazri. mejedjkin dobro mleven, dobro izgleda i masnoća (leđna), a lepo se i crveni. samo, ne sviđaju mi se te šupljine ič. to može da pobuđavi ako duže stoji, nije dobro punjen (meni se ranije događalo). pohajas to oma mejdejka i mirna bačka. EDIT: ček, pa ima ovde, ali to je prošlogodišnji: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=451&p=2395841 Edited March 3, 201411 yr by banatjanin
March 3, 201411 yr pohajas to oma mejdejka i mirna bačka. Svaki post da se završava sa "s' oproštenjem".
March 3, 201411 yr Sledece svinjokolj sezone cu biti u Srbiji i ima da ja pravim moj! Prethodno cu da sprovedem research da nadjem optimalni recept.