pbg12345 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Nemoj se brukate, da vam ne izvadim sad jedan banijski i postidim vas momentalno :) Ovaj od mau mi se vise svidja, mada bih rekao da je u pitanju klasiucna susena kobaja, a ne kulen, mada, ne znam kolika ti je ruka u prirodnoj velicini :D Ovaj drugi je presitno secen (mleven) mada, opet, tesko je proceniti sa fotke. I tako, kulenometrija :D
MayDay Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Pa pokaži ga, pa da sočini renne prvi pooll na Kulinarstvu.
Frank Pembleton Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Nemoj se brukate, da vam ne izvadim sad jedan banijski i postidim vas momentalno :) Ovaj od mau mi se vise svidja, mada bih rekao da je u pitanju klasiucna susena kobaja, a ne kulen, mada, ne znam kolika ti je ruka u prirodnoj velicini :D Ovaj drugi je presitno secen (mleven) mada, opet, tesko je proceniti sa fotke. I tako, kulenometrija :D U pravu si za ovaj drugi meni malo sitno, ali sta da se radi....Inace ja volim ovaj u ovom crevu ne volim onaj ravni....
kobni zelaya Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 U, jbmmusunce, tražiću od moderacije da slike poprečnih preseka kulena mora da se stavljaju u spoilere.
MayDay Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Pa Reneov izgleda cajnokobasicastije od mog! Cekaju se jos Banacanin i pbg da okace.
pacey defender Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Svaki post da se završava sa "s' oproštenjem".
banatjanin Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) na moj ćete da čekate do juna ne načinjem pre nego sazri. mejedjkin dobro mleven, dobro izgleda i masnoća (leđna), a lepo se i crveni. samo, ne sviđaju mi se te šupljine ič. to može da pobuđavi ako duže stoji, nije dobro punjen (meni se ranije događalo). pohajas to oma mejdejka i mirna bačka. EDIT: ček, pa ima ovde, ali to je prošlogodišnji: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=451&p=2395841 Edited March 3, 2014 by banatjanin
Indy Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 pohajas to oma mejdejka i mirna bačka. Svaki post da se završava sa "s' oproštenjem".
MayDay Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Sledece svinjokolj sezone cu biti u Srbiji i ima da ja pravim moj! Prethodno cu da sprovedem research da nadjem optimalni recept.
čekmeže Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ako ne radiš na svinjokolji ne računa se da je, s oproštenjem, tvoj.
MayDay Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Pa ne mogu ja da vitlam nožem, ali mogu da perem govna iz creva.
Indy Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Pa ne mogu ja da vitlam nožem, ali mogu da perem govna iz creva.
Recommended Posts