banatjanin Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 sjajno! jel čemu? kao si ga začinjavala, po slovački?
MayDay Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ma nisam ja! Još samo da sam stigla i kulen da sočinim. Drugaricina mama ga je pravila. Mislim da je samo paprika. Šupljikav je unutra.
Indy Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Moj domaći kulen. Moja ruka služi da dočara veličinu. Presmešna slika!! :0.6:
MayDay Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ali sto sam ga donela zavijenog u gazu, ko da ulje na platnu nosim. :D
Frank Pembleton Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Moj domaći kulen. Moja ruka služi da dočara veličinu. Presmešna slika!! Nisam. Iz Šida je došao. Ma nisam ja! Još samo da sam stigla i kulen da sočinim. Drugaricina mama ga je pravila. Mislim da je samo paprika. Šupljikav je unutra. Dok ne pokazes presek nista ti ne verujem.....
renne Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 tvoj nije kulen, tvoj je kulenova seka, veljin je pravi, i veći :D
kobni zelaya Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Mejdejkin je onako da ga kidaš zubima divljački kad vidiš samo kako se crveni ono mesce.
MayDay Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Javni poll da se napravi. I Banatjanin da priloži njegov!
Recommended Posts