Lancia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 vJetrokaz kakva druga liga :o sesta okruzna je u pitanju.od tolike lepote sa ostrva, ti kacis frtalj camca i v(jebenog)etrokaza. ccc
batticuore Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 kakva druga liga :o sesta okruzna je u pitanju.od tolike lepote sa ostrva, ti kacis frtalj camca i v(jebenog)etrokaza. ccc daj bre Lancia, nemoj da si takav prema drugaru... meni vjetrokaz super fotkica :D
Lancia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 daj bre Lancia, nemoj da si takav prema drugaru... meni vjetrokaz super fotkica :Dtaman da je iseces i zalepis u Zivotinjsko carstvo. mozda i uvalis Eladanu na kvarno. sta on zna sta je vJetrokaz ^_^
batticuore Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 taman da je iseces i zalepis u Zivotinjsko carstvo. mozda i uvalis Eladanu na kvarno. sta on zna sta je vJetrokaz ^_^ dogovoreno!
voja i Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 (edited) od tolike lepote sa ostrva, ti kacis frtalj camca i v(jebenog)etrokaza.lepota nije sa ostrva. :Da sto se samoga ostrva tice, vidjao sam ja i lepsa, i to sa manje vetra. Edited September 2, 2008 by voja i
Nicol Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a sto se samoga ostrva tice, vidjao sam ja i lepsa, i to sa manje vetra. a o kojemu se otoku radi (malo mi je teže pripozbat iz vjetrokaza :D )?
Lancia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a o kojemu se otoku radi (malo mi je teže pripozbat iz vjetrokaza :D )?Voja moze ladno da radi na promociji ostrva :D
voja i Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Voja moze ladno da radi na promociji ostrva :Dvoja se zajebao sto nije ostao do kraja odmora.vec mi nedostaje. :(
Lancia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 vec mi nedostaje. :(naravno, nije rec o ostrvu a ni o meni.np: david bowie - warszawa
elle Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ===============obecana serija Prozorznam zasto je na ovom topiku - svaka ima bar 5 vecih falinki - ne mogu gore, ovde im je udobnommmm ostrvo je bajno
elle Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 bas ih volim, al drugi put pazljivje cu slikati:)
Recommended Posts