zorglub Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dobro, šalim se malo, ne treba odmah skakati za vrat. Palo mi je na pamet da postavim Palmera nakon što sam se setio The Genius Of Photography i onog kratkog segmenta o njujorškim (mada je očigledno jedan čovek u pitanju) policijskim fotografima i fotografijama mesta zločina s početka prošlog veka. I ono je , ali me mrzi sad da guglam.
Indy Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dobro, šalim se malo, ne treba odmah skakati za vrat. U redu... nesto mi kristalna kugla ne radi, pa mi se nije javilo da se radi o sali (maloj).
borris_ Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) RodchenkoOva prva slika mi je najbolja a usput je i sjajan prikaz tadasnjeg sistema (1930. napravljena) Edited April 11, 2011 by borris_
Caligula Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Amazing Mystery Photographer Comes To Fame After Her D**th
Caligula Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 ok, nije bas majstor ali da radi interesantnu dokumentaristiku, radi.Mark Maggiori
zorglub Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Daleko sam od poludelog za oštrinom i pikselima - volim zrno, ali kad se neko baš trudi da mu fotke ispadnu što tehnički jadnije, to mi je malo bezveze... To na stranu, fotkama nemam šta zameriti.
Aion Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ja na ovim fotkama bas nista ne vidim, odnosno ne vidim im u njima nista dobro. Meni ovo deluje kao pokusaj da se losom tehnickom izvedbom zamaskira krajnje banalan i nezanimljiv sadrzaj i kadriranje na nivou prosecnih turistickih fotografija. Mislim da tip jednostavno nije shvataio poentu onoga sto se obicno zove lo=fi fotografija - a to je svesno odricanje od tehnicke perfektonosti da bi se istakli ostali kvaliteti fotografije.
Caligula Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 (edited) Ja na ovim fotkama bas nista ne vidim, odnosno ne vidim im u njima nista dobro. Meni ovo deluje kao pokusaj da se losom tehnickom izvedbom zamaskira krajnje banalan i nezanimljiv sadrzaj i kadriranje na nivou prosecnih turistickih fotografija. Mislim da tip jednostavno nije shvataio poentu onoga sto se obicno zove lo=fi fotografija - a to je svesno odricanje od tehnicke perfektonosti da bi se istakli ostali kvaliteti fotografije.Uglavnom se slazem (zato sam i napisao da nije bas majstor fotografije) sem sa ovim u boldu: svaki je sadrzaj u sustini banalan ako se tako predstavi. Kao dokumentaristika, meni se svidelo bas to nepretenciozno kadriranje i upadljiv nedostatak poente. Ne znam jesi li pogledao ceo blog, ali u ... hm ... kukolju ima dosta zita.Ne znam, meni ova lakoca i svezina u izrazu prijaju. Btw, mreza je puna snapshotova i turistickih pristupa (facebook, na primer) ovo je ipak miljama daleko od toga.@zorglub: slazem se i sa tobom, mada racunam da je ovako atmosfericnije. Edited August 14, 2011 by CowBoy
bergasa19 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 (edited) Da li vam se svidja ova fotka? Edited August 29, 2011 by bergasa19
Recommended Posts