Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SF i fantasy

Featured Replies

Još samo ovo...Prelistao u knjizari, pa sve nekako nemam pojma... Pa sutradan opet prelistao u drugoj knjizari, isto... Nije Daglas Adams, a opet pomalo lici... Da li je neko (pro)citao?
citala ja :)dobro je, kupuj. ne zna se gde prestaje daglas adams, a gde pocinje oin kolfer, odnosno oina uopste nisam prepoznala, a sve sam artemise faule procitala. meni malo smetao prevod, verovatno jer sam autostoperski vodic poslednji put citala u originalu. ima par briljantnih recenica, mogla bih ze zakleti da je adams u pitanju.
  • Replies 1.2k
  • Views 153.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• burekdzija
    burekdzija

Otisao eto skoro neprimetno, bio je majstor stare skole da isprica pricu. Nek pociva u miru i hvala mu za sva dela, mnogo volim da ga citam.

• Posle ovoga     Silveberg nije autor za propustanje.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Preminuo Den Simons

Posted Images

Upravo sam završio knjigu Gorana Skrobonje"Čovek koji je ubio Teslu"Ko voli paralelene stvarnosti obavezno, ostalima toplo preporučujem...

Krhotine časti i Barajar su stvarno ultra laki za čitanje i jako brzo idu (otprilike SF Harold Robins)... Ako ti je ovo španska serija, tek će ti avanture Majkla Vokosigana biti nalik na Hejzija, Luna, Doka Holideja i slične stripove iz trafike ispred kuće...Što negde i jeste istina...
A ja se ponadao SF-u sa dubljom pričom :(Tražim nešto poput "Hiperion" serijala.Trenutno čitam "Svetski rat Z".

Ko je izdao taj "Svetski rat Z" kod nas?

• Author
post-283-12747287987541.jpgSva tri dela su u prodaji! Retka je prilika da možete pazariti sva tri dela odjednom ako je izdavač Alinari.Stara stvar, u novom izdanju...Iskusni kažu, da je knjiga mnogo bolja od film serijala...BTW.Da li je neko čitao prve dve knjige Teda Vilijamsa, jerbo je izašla nova knjiga... Čim to nisam uzimao u obzir za čitanje, mora da mi je delovalo mnogo dečije... <_< k1i300v4r501_delfi_knjizare_presto_od_zmajokosti_-_prvi_deo.jpg

Koliko kostaju sve tri?

Procito ja celu Zmajkost. Jeste prilicno decje, u stvari vise tinejdzerski. Preporucujem umesto spanske serije :)

• 2 weeks later...
Bradbury-letter.jpg

Kupila ovo pre neki dan, bez ikakvog predznanja o knjizi i o autoru. Pročitala sam knjigu u jednom dahu. Preporučujem je najiskrenije.Detektivska priča koja se dešava u paralelnom gradu, i to ne u smislu isti grad pa je jedan u jednoj a drugi u drugoj dimenziji, već oba grada postoje sada i na istom mestu i isprepleteni su i odvojeni. Sjajno zamišljeno.o autoru

post-1816-13023599575157.jpg

Edited by Arkadija

Iako mi nista nije jasno sta si opisala sad :) Hugo nagrada za SF roman, i Nebula recimo, su dobar pokazatelj da knjiga obecava, mozda nije najbolja ikada, ali je definitivno vredi procitati.

Iako mi nista nije jasno sta si opisala sad :) Hugo nagrada za SF roman, i Nebula recimo, su dobar pokazatelj da knjiga obecava, mozda nije najbolja ikada, ali je definitivno vredi procitati.
:lol: :lol: :lol: Pa šta da kažem, tek pred kraj prve trećine knjige počinje da se dobija slika o čemu se radi. I što više razmišljam o ovoj knjizi, sve mi je lakše da je svrstam u rang remekdela

Hvala ti za extended link, izbacili su neke od najboljih delova. :D