zoki Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 šta je ovo? bio neko? https://www.facebook.com/burritomadre?fref=nf iritira me nastup /a la beton hala: mnogosmokulifensi/ , ali možda klopa liči? Još nije otvoreno ako je to taj lokal, ex Biblioteka između Kasine i Meka..
Gresnik Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 trebalo bi uskoro da otvore. Sandoval je I bio radi toga pre 2 meseca u Bg. neki latino fast food, ono sto sam ja cuo(i probao), - zvucalo jako dobro
*edited by mod Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 na prvu loptu mi deluje skroz drugacije od onog dolaska i fensijane od pre par meseci. cene deluju skroz prihvatljivo i sigurno ce bolje proci od biblioteke koja je zivotarila od piva i kafa.
Gresnik Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 pa vidi - trebalo bi. ni, iz mog nekog opazanja, ta lokacija tu nikada nije pravila neznam koju kintu(ne racunajuci Mek naravno) bilo je dosta raznih pokusaja tu, secam se i nekog seafood fast food-a doduse, oni su ozbilna ekipa - Sandoval I ostali partneri a tako I nas Bg partner, tako da verujem da ce izgurati zamisao do kraja bez kompromisa sa kvalitetom.
zoki Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Gde loša lokacija, Kasina se razbija od posla od kad se renovirala, bašta uvek puna, sad se unutra još više šire.. A bašta ovih meksikanaca će biti zanimljiva - jedan deo je napravljen kao mala tribina..
Ravanelli Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 pa vidi - trebalo bi. ni, iz mog nekog opazanja, ta lokacija tu nikada nije pravila neznam koju kintu(ne racunajuci Mek naravno) bilo je dosta raznih pokusaja tu, secam se i nekog seafood fast food-a tu je i dalje, u nušićevoj. kako nije pravila keša? tamo sve što se otvori u tih 30m traje ihahaj.
boshoku Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Gde loša lokacija, Kasina se razbija od posla od kad se renovirala, bašta uvek puna, sad se unutra još više šire.. a pre nego što je useljaćena, tako nije bilo?
zoki Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 a pre nego što je useljaćena, tako nije bilo?Nije.. I dalje se osećam memlu staaare Kasine kad prođem pored ulaza..
zoki Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 tu je i dalje, u nušićevoj. kako nije pravila keša? tamo sve što se otvori u tih 30m traje ihahaj.Pa nažalost i nije sve, pre tog ribljeg restorana je tu bio walk to wok, i dalje ne mogu da prežalim što ga nema
Ravanelli Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 jbt ja imam utisak da tu lokali ne umiru. sada su otvorili još neke kao kafiće dole gde su valjda bili butici ili one kućne zajebancije.
boshoku Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Nije.. I dalje se osećam memlu staaare Kasine kad prođem pored ulaza.. ne razumem - "lokacija" kasine je keva, te je uvek bila "puna"
zoki Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 (edited) ^^U ovoj godini samo je jedan novi kafić.. I izgleda da počinje i neki fast food preko puta Maksija, još ga rade.. Edited September 18, 2014 by zoki
zoki Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 ne razumem - "lokacija" kasine je keva, te je uvek bila "puna"Ne razumem tvoje navodnike i pisanje uopšte, al to sam samo ja.. Doduše, bila je solidno popunjena dok je bila pivnica.. Ali uveče, preko dana slabo..
belch Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 tu je i dalje, u nušićevoj. kako nije pravila keša? tamo sve što se otvori u tih 30m traje ihahaj. nije to taj riblji fast food u nušićevoj, to je neki drugi, a taj što je bio u tom kiosku sad je u kralja petra
Recommended Posts