Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

ma nije za racun. za racun ostave info da je za racun, ovde pise da je objekat trajno zatvoren mada nije jasno zbog cega. sad sam mu pisao na FB da vidim sta je bilo.

Posted

na njihovom FBu ništa ne piše. žasu jebote ako Šlomi nestane. manje više za humus, ama njegov falafel!

Posted (edited)

ok sad mi se javio iz zagreba. bice ponovo otvoreno za 15-tak dana. neresene stvari iz proslosti, mozete da zamislite o cemu se radi. huh dobro je, samo da nije nesto bas trajno, kaze da nije.

Edited by gazza1
Posted

znači kreće treći put iz ništa...

aj da vidimo, samo da nastavi da radi

Posted

kako da ne nastavi, slomi planira i da se siri. nekoliko u beogradu, jedan u sarajevu. 

Posted

Pitanje za one koji su jeli dobar index sendvic u NS (kod Maje i sl.), da li u Bg ima neke parafraze sto se tice ukusa sa istom vrstom sastojaka koji se mecu unutra?

starine novaka, početak na uglu s ilije garašanina

Ako mislis na sendvicaru Zvonce na zalost nemaju i nikad nisu imali, pitao juce. Mada priznajem imaju zavidan izbor sendvica.

Posted

I pice su im neloše. A sendviči su prva liga jer se testo pojedinačno peče za svaki sendvič, na oči kupca ubacuju u pekarsku peć.

Ozbiljna ustanova.

Posted

I pice su im neloše. A sendviči su prva liga jer se testo pojedinačno peče za svaki sendvič, na oči kupca ubacuju u pekarsku peć.

Ozbiljna ustanova.

+1

Posted

pa cene su im skroz popularne, ne glume ludilo

Posted

Ozbiljna ustanova.

+1 Zvonce i pokojni Džorašo su po meni najbolje sendvičare u Bgu, Zvonce nudi nešto najbliže novosadskim Indexima.

Posted

Nisam skoro jeo tamo, al iz onih nekoliko puta pre 6-7 godina nisam bio nešto impresioniran. Ok hleb, ali sadržaji nako.

Posted

pa to i jeste ekipa iz beton hale, kuhinju nadgleda sandoval (el toro valjda)...