yolo Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 ma nije za racun. za racun ostave info da je za racun, ovde pise da je objekat trajno zatvoren mada nije jasno zbog cega. sad sam mu pisao na FB da vidim sta je bilo.
banatjanin Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 na njihovom FBu ništa ne piše. žasu jebote ako Šlomi nestane. manje više za humus, ama njegov falafel!
yolo Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 (edited) ok sad mi se javio iz zagreba. bice ponovo otvoreno za 15-tak dana. neresene stvari iz proslosti, mozete da zamislite o cemu se radi. huh dobro je, samo da nije nesto bas trajno, kaze da nije. Edited September 17, 2014 by gazza1
banatjanin Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 znači kreće treći put iz ništa... aj da vidimo, samo da nastavi da radi
cmrlj Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 kako da ne nastavi, slomi planira i da se siri. nekoliko u beogradu, jedan u sarajevu.
clandestino Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Pitanje za one koji su jeli dobar index sendvic u NS (kod Maje i sl.), da li u Bg ima neke parafraze sto se tice ukusa sa istom vrstom sastojaka koji se mecu unutra? starine novaka, početak na uglu s ilije garašanina Ako mislis na sendvicaru Zvonce na zalost nemaju i nikad nisu imali, pitao juce. Mada priznajem imaju zavidan izbor sendvica.
Аврам Гојић Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 I pice su im neloše. A sendviči su prva liga jer se testo pojedinačno peče za svaki sendvič, na oči kupca ubacuju u pekarsku peć. Ozbiljna ustanova.
namenski Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 I pice su im neloše. A sendviči su prva liga jer se testo pojedinačno peče za svaki sendvič, na oči kupca ubacuju u pekarsku peć. Ozbiljna ustanova. +1
Аврам Гојић Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 pa cene su im skroz popularne, ne glume ludilo
goofs Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 I pice su im neloše. A sendviči su prva liga jer se testo pojedinačno peče za svaki sendvič, na oči kupca ubacuju u pekarsku peć. Ozbiljna ustanova. +1 Zvonce i pokojni Džorašo su po meni najbolje sendvičare u Bgu, Zvonce nudi nešto najbliže novosadskim Indexima.
ljakse Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Nisam skoro jeo tamo, al iz onih nekoliko puta pre 6-7 godina nisam bio nešto impresioniran. Ok hleb, ali sadržaji nako.
banatjanin Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 šta je ovo? bio neko? https://www.facebook.com/burritomadre?fref=nf iritira me nastup /a la beton hala: mnogosmokulifensi/ , ali možda klopa liči?
yolo Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 pa to i jeste ekipa iz beton hale, kuhinju nadgleda sandoval (el toro valjda)...
Recommended Posts