Feindouno Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Sta znam, meni bolje izgleda nego pice po kojekakvim pekarama ovde (porodicna od jedno 40cm koja kosta 8 KM).
April Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Mesi Mesi, picerija u Dušanovoj. Ugojio sam se tamo.
clandestino Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Zatvorena domaca kujna Petrovic na uglu Bezanijske i Vrtlarske u Zemunu. Gre'ota.
katamaran Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 (edited) Ponovo sam ubio svoj omiljeni (jedan od) fast food :( Kad se nesto desi stoti put onda to definitivno nije slucajnost. Ako mi se neki lokal svidi taj neizbezno vene i svene u najkracem roku. Poslednja zrtva Carefood. Odem do Takovske i iznenadi me prazan lokal. Sednem na bais i odem do Carice Milice u drugi njihov lokal kad i taj zatarabljen. Valjda ce bar da pretekne ona radnja u bloku 70. Pocecu da iznajmljujem svoje usluge ugostiteljima za resavanje problema sa konkurencijom. Samo da dodam da nisam kriv za gorepomenutu kujnu :) Edited June 13, 2014 by katamaran
kobni zelaya Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ne znam šta je njima bio problem, ali stalno su čekali da im se sve u radnji proda, pa su tek onda donosili novi kontigent kineske robe. A žao mi je zbog mnogih stvari, naročito pohovane čokolade.
katamaran Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Iz Takovske su odneli sve a za Carice Milice jos ima neke nade. Bio sam pola sata pre zatvaranja i nisu radili ali sam uhvatio njihov WiFi na telefonu :) Idem relativno cesto u blok 70 pa cu svratiti u TC.
fonTelefon Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Zatvorena domaca kujna Petrovic na uglu Bezanijske i Vrtlarske u Zemunu. Gre'ota. Nope. Jednom jeo i nikada vise.
clandestino Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nope. Jednom jeo i nikada vise. U periodu 2008 - 2010 jeo 368 puta i uvek s nestrpljenjem cekao sutrasnju pauzu za rucak. Cela okolina je mirisala na domacu kujnu, sezonska smena jela, ubedljivo najbolji domaci spanac i najukusnija italijanska piletina. Tajna je bila u polovinama, ako uzmes celu porciju svakog jela, od supe do dezerta, izacice mnogo. Ja sam trazio polovine, a teta uvek doda neku kasiku vise, tako da komplet obrok dodje 350 - 400 din. Al' bilo nekad, sad se pominjalo... To je isti Petrovic koji drzi pekaru u Bezanijskoj u koju se kunu mnogi Zemunci.
Feindouno Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 +369, moguce da smo se i sretali u tom periodu tamo. Super je bilo sa tim polovinama i nikad nisam nasao dovoljno kvalitetno mjesto tog tipa u drugim dijelovima grada.
katamaran Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Bio sam u bloku 70. Carefood je definitivno zatvorio prodavnice po centru ali ona tamo i dalje radi i ne planiraju da je zatvaraju.
tazza Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Bio sam u bloku 70. Carefood je definitivno zatvorio prodavnice po centru ali ona tamo i dalje radi i ne planiraju da je zatvaraju. Bila i ja, napunili su rafove, pre mesec dana kad sam bila sve je bilo poluprazno. No brine me ovo što mi google izbacio: http://www.bisnode.rs/company/RS/CAREFOOD_DOO_BEOGRAD_NOVI_BEOGRAD/904063/ Usput, danas sam probala ljubičastu, ovo je zlo koliko je dobro! Sve vreme sam mislila da su komadići najljuće papričice svuda u tanjiru, to u stvari bio kupus.
katamaran Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 (edited) Ne mirise na dobro. Mada mi covek u radnji kaze da ne nameravaju da je zatvaraju. Supe imas i u prizemlju sledece zgrade. Otprilke gornji levi cosak ove zgrade http://binged.it/1sMkA7T lokal gleda na Jurija Gagarina. Imaju solidan izbor njihove klope al su malo skuplji od carefood-a Edited June 28, 2014 by katamaran
kblo konza Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 perfektan falafel - falafel ćoše, ugao gandijeve i vojvođanske, gazda jordanac, otvorio pre mesec dana. falafel kom 25 din, divan mutabel, ima kube - junetina sa burgulom bademom i narom pa u fritezi kao falafel. probao to nisam
Recommended Posts