belch Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Nisam probao, ali baja koji je iz Tel Aviva (rođen Jevrej) mi je pričao pre par meseci da je falafel u Beogradskoj (blizu pravnog) dobar. Moguće je da se od onda iskvario. iskvario? naprotiv, isti je ko u najboljim danima u carice milice
*edited by mod Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Jel uspeo neko da nadje pristojnu ( da ne kazem dobru) cezar salatu u Beogradu. Sve sto sam probao sa Donesi je pretezno bilo udavljeno u majonezu :(
katamaran Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Probao sam Tortilla & waffle land. http://www.donesi.com/beograd/tortillawaffle-dostava-849.php srpska (Сланина, барбикју сос, зелена салата, парадајз, паприка) nista posebno al zato grcka (Димљено пиле, цацики, качкаваљ, зелена салата, парадајз) je vrh. btw stigao i Hanan na donesi.
boshoku Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Jel uspeo neko da nadje pristojnu ( da ne kazem dobru) cezar salatu u Beogradu. Sve sto sam probao sa Donesi je pretezno bilo udavljeno u majonezu :( sve cezar koje dobih s donesi (a msm da sam skoro sve restorane i dostave rabio spram nje), bile su takve, te sam od pre nekoliko dina počeo da tražim "sos" u odvojenom pakovanju
*edited by mod Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Znaci mrka kapa. A van Donesi? Daj sta das. OFF @Boskou sinoc probao batak sa 3 vrste kackavalja i prsutom u Krilcima. Prilicno dobar i veliki, sad merkam krilca za sledeci put.
katamaran Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Meni se cini da je iz Mamma's-a nekad bila dobra al bas davno bese. Imas i sliku pa vidi kako ti deluje www.donesi.com/beograd/en/mammas-dostava-708.php
Zdravko Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nisam neki ljubitelj cezar salate, al koliko se sećam da pre su ljubitelji hvalili istu u Mydanu, a od fastfudova neki ortak mi je uvek pominjao na Slaviji da ima neki lokal koji pravi baš dobru, tamo kod zadnje okretnice nekog busa koji tu okreće, al opet nikad nisam imao dovoljno entuzijazma da se sam uverim, pa možda ako još neko ovde zna ime tog lokala. Primetio sam i da u Hleb&Kifle ona činija deluje solidno i kao da se ne davi u majonezu, ali nekako sudeći po ostalim stvarima iz njihove ponude, gotovo sam siguran da tu nema piletine u zadovoljavajućoj količini. :)
ivy Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 (edited) pa infra red rerna valjda ostavlja samo malo vodene pare za sobom,nije da znam nego pretpostvaljam inace je koncept kao takav po meni 1 bolest Edited April 23, 2014 by ivy
boshoku Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 taj rad, nego videh edit-klip tek posle do li postavih pitanje
katamaran Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Meni skroz zanimljivo. Mada po komentarima izgleda da nista ne valja.
Recommended Posts