Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Pre sedam dana je jos uvek bio jako dobar.

Posted

Nisam probao, ali baja koji je iz Tel Aviva (rođen Jevrej) mi je pričao pre par meseci da je falafel u Beogradskoj (blizu pravnog) dobar. Moguće je da se od onda iskvario.

iskvario? naprotiv, isti je ko u najboljim danima u carice milice

Posted

Tako je. Alah da nam poživi Šlomija.

Posted

Jel uspeo neko da nadje pristojnu ( da ne kazem dobru) cezar salatu u Beogradu. Sve sto sam probao sa Donesi je pretezno bilo udavljeno u majonezu :(

Posted

Probao sam Tortilla & waffle land.

http://www.donesi.com/beograd/tortillawaffle-dostava-849.php

srpska (Сланина, барбикју сос, зелена салата, парадајз, паприка) nista posebno al zato grcka (Димљено пиле, цацики, качкаваљ, зелена салата, парадајз) je vrh.

btw stigao i Hanan na donesi.

Posted

Jel uspeo neko da nadje pristojnu ( da ne kazem dobru) cezar salatu u Beogradu. Sve sto sam probao sa Donesi je pretezno bilo udavljeno u majonezu :(

sve cezar koje dobih s donesi (a msm da sam skoro sve restorane i dostave rabio spram nje), bile su takve, te sam od pre nekoliko dina počeo da tražim "sos" u odvojenom pakovanju

Posted

Znaci mrka kapa. A van Donesi? Daj sta das.

OFF

@Boskou sinoc probao batak sa 3 vrste kackavalja i prsutom u Krilcima. Prilicno dobar i veliki, sad merkam krilca za sledeci put.

Posted

Meni se cini da je iz Mamma's-a nekad bila dobra al bas davno bese. Imas i sliku pa vidi kako ti deluje

www.donesi.com/beograd/en/mammas-dostava-708.php

Posted

Nisam neki ljubitelj cezar salate, al koliko se sećam da pre su ljubitelji hvalili istu u Mydanu, a od fastfudova neki ortak mi je uvek pominjao na Slaviji da ima neki lokal koji pravi baš dobru, tamo kod zadnje okretnice nekog busa koji tu okreće, al opet nikad nisam imao dovoljno entuzijazma da se sam uverim, pa možda ako još neko ovde zna ime tog lokala. Primetio sam i da u Hleb&Kifle ona činija deluje solidno i kao da se ne davi u majonezu, ali nekako sudeći po ostalim stvarima iz njihove ponude,  gotovo sam siguran da tu nema piletine u zadovoljavajućoj količini. :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

aKzndXb_700b_v2.jpg

Edited by katamaran
Posted (edited)

pa infra red rerna valjda ostavlja samo malo vodene pare za sobom,nije da znam nego pretpostvaljam

inace je koncept kao takav po meni 1 bolest

Edited by ivy
Posted

taj rad, nego videh edit-klip tek posle do li postavih pitanje

Posted

Meni skroz zanimljivo. Mada po komentarima izgleda da nista ne valja.

Posted

aKzndXb_700b_v2.jpg

ovo je za onu temu o propasti sveta