Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Dobro, ja sam ga unapredio malo - arapski fast food. Ovde na Vidikovcu. Ali Baba se zove. Standardna ponuda - Falafel, Kubbeh, Shawarma, Kebab, Fatajer od svega i svacega, baklave (ima i od pistaca)...

Posted

Uh, Vidikovac, ko zna kad će put tamo da me nanese. Hvala, svejedno.

Posted

Dobro, ja sam ga unapredio malo - arapski fast food. Ovde na Vidikovcu. Ali Baba se zove. Standardna ponuda - Falafel, Kubbeh, Shawarma, Kebab, Fatajer od svega i svacega, baklave (ima i od pistaca)...

svaka čast, super da se to prima i izvan centra.

Posted

Ih, Vidikovac je metropola u malom. Imamo 4 tattoo shopa na kilometru kvadratnom.

Posted

svaka čast, super da se to prima i izvan centra.

fantastično štaviše baš sam radostan  :fantom: 

Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono. :mellow:

Posted (edited)

To je u Skojevskom naselju? Kod pumpe, blizu raskrsnice sa Ace Joksimovića?

Edited by pacey defender
Posted

Tnx, overiću kada budem bio u prolazu.

Btw, nisam znao da Vidikovac ima teritorijalne pretenzije kao okolnim naseljima  :D

Dobar je Vidikovac. Par puta jeo i pio u Stivaleu. Dobra pizza, prihvatljive cene za Paulaner. Klagenfurt ume da bude zabavno mesto. Ali pre toga treba otići kod Mite na has. :)

Posted

Btw, nisam znao da Vidikovac ima teritorijalne pretenzije kao okolnim naseljima  :D

Sve je to nama Tito uzeo...

Posted

Ali Baba radi i dostavu. Korektno al nisam bas pao na dupe.

Posted

@Verterdegete: si probao nešto "Kod dobrog domaćina"?

Posted

Probao danas. Prosek. Krle šije i dalje.

Povrh svega, dečko je pokušao da zakine 10 dinara kusura. Cenim da me više neće videti.

Posted

Ali Baba falafel izvrstan te zakiva, salate odlične, humus pristojan. Jeli na licu mesta, falafel obrok 350 din, gazda iz Sirije, rade dostavu po čitavom gradu didu lidu dadu

Posted (edited)

Nisam probao, ali baja koji je iz Tel Aviva (rođen Jevrej) mi je pričao pre par meseci da je falafel u Beogradskoj (blizu pravnog) dobar. Moguće je da se od onda iskvario.

Edited by Anonymous