Verterdegete Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Dobro, ja sam ga unapredio malo - arapski fast food. Ovde na Vidikovcu. Ali Baba se zove. Standardna ponuda - Falafel, Kubbeh, Shawarma, Kebab, Fatajer od svega i svacega, baklave (ima i od pistaca)...
kobni zelaya Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Uh, Vidikovac, ko zna kad će put tamo da me nanese. Hvala, svejedno.
Аврам Гојић Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Dobro, ja sam ga unapredio malo - arapski fast food. Ovde na Vidikovcu. Ali Baba se zove. Standardna ponuda - Falafel, Kubbeh, Shawarma, Kebab, Fatajer od svega i svacega, baklave (ima i od pistaca)... svaka čast, super da se to prima i izvan centra.
Verterdegete Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ih, Vidikovac je metropola u malom. Imamo 4 tattoo shopa na kilometru kvadratnom.
Hella Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 svaka čast, super da se to prima i izvan centra. fantastično štaviše baš sam radostan Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono.
pacey defender Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 (edited) Dobro, ja sam ga unapredio malo - arapski fast food. Ovde na Vidikovcu. Ali Baba se zove. Standardna ponuda - Falafel, Kubbeh, Shawarma, Kebab, Fatajer od svega i svacega, baklave (ima i od pistaca)... To je u Skojevskom naselju? Kod pumpe, blizu raskrsnice sa Ace Joksimovića? Edited April 9, 2014 by pacey defender
pacey defender Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Tnx, overiću kada budem bio u prolazu. Btw, nisam znao da Vidikovac ima teritorijalne pretenzije kao okolnim naseljima :D Dobar je Vidikovac. Par puta jeo i pio u Stivaleu. Dobra pizza, prihvatljive cene za Paulaner. Klagenfurt ume da bude zabavno mesto. Ali pre toga treba otići kod Mite na has. :)
Verterdegete Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Btw, nisam znao da Vidikovac ima teritorijalne pretenzije kao okolnim naseljima :D Sve je to nama Tito uzeo...
katamaran Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ali Baba radi i dostavu. Korektno al nisam bas pao na dupe.
Tale Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 @Verterdegete: si probao nešto "Kod dobrog domaćina"?
Tale Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Probao danas. Prosek. Krle šije i dalje. Povrh svega, dečko je pokušao da zakine 10 dinara kusura. Cenim da me više neće videti.
kblo konza Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Ali Baba falafel izvrstan te zakiva, salate odlične, humus pristojan. Jeli na licu mesta, falafel obrok 350 din, gazda iz Sirije, rade dostavu po čitavom gradu didu lidu dadu
Anonymous Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 (edited) Nisam probao, ali baja koji je iz Tel Aviva (rođen Jevrej) mi je pričao pre par meseci da je falafel u Beogradskoj (blizu pravnog) dobar. Moguće je da se od onda iskvario. Edited April 11, 2014 by Anonymous
Recommended Posts