Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Kakav rostilj bese nekad preko puta Nislije :(

Bam - Bam 

Novi Nislija mi je pristojan al ne smem tamo da pazarim jer znam gazdu Priloga :)

Posted

Meni novi Nislija izgleda zastrasujuce prljavo i neuredno, nikad se nisam usudio tamo da jedem.

Nije ni Prilog mnogo bolji ali je prihvatljiv.

Posted

Kakav rostilj bese nekad preko puta Nislije :(

Bam - Bam 

Novi Nislija mi je pristojan al ne smem tamo da pazarim jer znam gazdu Priloga :)

kazi mu da stavi malo mesa u pljeskavice

Posted

Meni pljeskavice i cevapi skroz ok. Jedino mi se nikako ne svidja Prilog cevap koji bi trebao da bude neki specijalitet. Karadjordjeva mi se isto nista nije dojmila.

Posted

Kobaja je tamo najbolja, eventualno i piletina, ostalo bezveze

Posted

sta cete vi na nasem topiku?  :mad:

da si jela pljeskavicu u prilogu ne bi to pitala

Posted

pff, onesvestim se od smrada svaki put kad prolazim tuda, a to je jedno 17x dnevno

• 2 weeks later...
Posted

Отворио се Тел Авив на Каленићу у кичевској код кружног тока, где је некад била печењара Мали табор.

Posted (edited)

U Kralja Petra isto došao neki Italijan, prodaje razne fokaće, neke sendviče, vina i šta ti ja znam šta još 'talijansko, ime mesta je saporita ...

Edited by Zdravko
Posted (edited)

Pardon to je Vuka Karadzica, deo ka studentskom, izvinjavam se zbog dezinformacije ...

Edited by Zdravko
Posted

Ovaj moj restoran arapske ima do jaja hranu, samo kad ne bi non stop pustali neku creepy arapsku muziku. Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono. :mellow:

Posted

horor, arapski restoran pušta arapsku muziku  :fantom:

Posted

Ovaj moj restoran arapske ima do jaja hranu, samo kad ne bi non stop pustali neku creepy arapsku muziku. Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono. :mellow:

Koji arapski restoran, nisam pratio?