March 24, 201411 yr Kakav rostilj bese nekad preko puta Nislije :( Bam - Bam Novi Nislija mi je pristojan al ne smem tamo da pazarim jer znam gazdu Priloga :)
March 24, 201411 yr Meni novi Nislija izgleda zastrasujuce prljavo i neuredno, nikad se nisam usudio tamo da jedem. Nije ni Prilog mnogo bolji ali je prihvatljiv.
March 24, 201411 yr Kakav rostilj bese nekad preko puta Nislije :( Bam - Bam Novi Nislija mi je pristojan al ne smem tamo da pazarim jer znam gazdu Priloga :) kazi mu da stavi malo mesa u pljeskavice
March 24, 201411 yr Meni pljeskavice i cevapi skroz ok. Jedino mi se nikako ne svidja Prilog cevap koji bi trebao da bude neki specijalitet. Karadjordjeva mi se isto nista nije dojmila.
March 24, 201411 yr pff, onesvestim se od smrada svaki put kad prolazim tuda, a to je jedno 17x dnevno
April 4, 201411 yr Отворио се Тел Авив на Каленићу у кичевској код кружног тока, где је некад била печењара Мали табор.
April 7, 201411 yr U Kralja Petra isto došao neki Italijan, prodaje razne fokaće, neke sendviče, vina i šta ti ja znam šta još 'talijansko, ime mesta je saporita ... Edited April 7, 201411 yr by Zdravko
April 7, 201411 yr Pardon to je Vuka Karadzica, deo ka studentskom, izvinjavam se zbog dezinformacije ... Edited April 7, 201411 yr by Zdravko
April 9, 201411 yr Ovaj moj restoran arapske ima do jaja hranu, samo kad ne bi non stop pustali neku creepy arapsku muziku. Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono.
April 9, 201411 yr Ovaj moj restoran arapske ima do jaja hranu, samo kad ne bi non stop pustali neku creepy arapsku muziku. Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono. Koji arapski restoran, nisam pratio?