katamaran Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Kakav rostilj bese nekad preko puta Nislije :( Bam - Bam Novi Nislija mi je pristojan al ne smem tamo da pazarim jer znam gazdu Priloga :)
Feindouno Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Meni novi Nislija izgleda zastrasujuce prljavo i neuredno, nikad se nisam usudio tamo da jedem. Nije ni Prilog mnogo bolji ali je prihvatljiv.
Matilda Ivancic Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Kakav rostilj bese nekad preko puta Nislije :( Bam - Bam Novi Nislija mi je pristojan al ne smem tamo da pazarim jer znam gazdu Priloga :) kazi mu da stavi malo mesa u pljeskavice
katamaran Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Meni pljeskavice i cevapi skroz ok. Jedino mi se nikako ne svidja Prilog cevap koji bi trebao da bude neki specijalitet. Karadjordjeva mi se isto nista nije dojmila.
Feindouno Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Kobaja je tamo najbolja, eventualno i piletina, ostalo bezveze
Matilda Ivancic Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 sta cete vi na nasem topiku? da si jela pljeskavicu u prilogu ne bi to pitala
belch Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 pff, onesvestim se od smrada svaki put kad prolazim tuda, a to je jedno 17x dnevno
dekki Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Отворио се Тел Авив на Каленићу у кичевској код кружног тока, где је некад била печењара Мали табор.
Zdravko Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) U Kralja Petra isto došao neki Italijan, prodaje razne fokaće, neke sendviče, vina i šta ti ja znam šta još 'talijansko, ime mesta je saporita ... Edited April 7, 2014 by Zdravko
Zdravko Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Pardon to je Vuka Karadzica, deo ka studentskom, izvinjavam se zbog dezinformacije ... Edited April 7, 2014 by Zdravko
Verterdegete Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ovaj moj restoran arapske ima do jaja hranu, samo kad ne bi non stop pustali neku creepy arapsku muziku. Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono.
kobni zelaya Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ovaj moj restoran arapske ima do jaja hranu, samo kad ne bi non stop pustali neku creepy arapsku muziku. Svakih deset sekundi - Allah ovo, Allah ono. Koji arapski restoran, nisam pratio?
Recommended Posts