Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Jeste, pogresan topik. :D kakav je onaj u k. mihinoj, gyropolis?
zoki Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Jeste, pogresan topik. :D kakav je onaj u k. mihinoj, gyropolis? Odličan, imaš ga i u Staklencu..
assück Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 gyropolis je, kao sto sam vec vise puta ponovio, trenutno najbolji gyros u gradu. osim mozda grka na bajloniju, gde cu, opet, uvek pre jesti batak koji je nestvaran
banatjanin Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ja kod grka na bajloni otišao prvi put pre nedelju dana. jebomamu, da se navučeš posle išo opet, namenski
ivy Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 ju,vanesin veliki index senvic(250) iste cene kao giros(260) ili batak sa rostilja(230-260) :o
ToniAdams Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 kako mozes jesti vanesin pored majinog? pritom jesu besmisleno skupi.
ivy Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 ne jedem, ja jedem ova druga dva iz nabrajnja..nego videla cenu i zaprepastila se,
Behemoth Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Cisto da napomenem, dvojica kolega su jeli u sredu kebap u Tel Avivu u Carice Milice, i dobili bakteriju. Jos u petak su osetili simptome, malaksalost i visoku temperaturu, a danas su im lekari potvrdili bakteriju. Jasno je meni da mi ko zna sta jedemo sve po restoranima i tim fast fudovima, ali cim mi se neko pozali da se otrovao hranom na nekom mestu, to mesto zaobilazim u sirokom luku. Vrlo sam se razocarao, iako sam cesto jeo falafel tamo (mada nisam u poslednjih 6 meseci).
darling Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) koju bakteriju? ako su jeli u sredu, a u petak se razboleli, kako znaju da je od tel aviva?! Edited March 24, 2014 by darling
boshoku Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 i ja sam se veoma razočarao... da sam o'svakog nečistog "fast fuda" u kome sam ždrao dobio "bakterije", ne bi ostalo ništa posle prvog "nišlije", tamo negde 1992 laž ili mimikrija (ili su uimps), mada palestinac rula kako god
darling Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) nislija je ono gde radnica leti ladi stopala u lavoru s paradajzom za prilog? pisao gazza jednom... vise puta... mada, sta je jedno atletsko stopalo u odnosu na raundap... Edited March 24, 2014 by darling
boshoku Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 uh, ne znam od kada si ovdi/tamo, al da, "paradajz" je bila poenta... nema teorije da su se "kolege" otrovale otunde - zvuči somnabulno, makar se i vlasnik promenio
Behemoth Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 koju bakteriju? ako su jeli u sredu, a u petak se razboleli, kako znaju da je od tel aviva?! Ne znam koja je bakterija, rekli su mi ali nisam zapamtio. Jednostavno za ta dva dana samo su to zajedno radili, tj. rucali u sredu i obojica jeli kebap sa istim prilozima, pa su dosli do tog zakljucka. Inace, lekar im je rekao da inkubacija traje 2-5 dana pa otuda valjda simptomi u petak. Kako bilo, ja sam sa Tel Avivom zavrsio. Sent from my HTC using Tapatalk
Recommended Posts