Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

znam, znam, mislim na onaj u carice milice

u beogradskoj se i nekako drugačije zove

Posted (edited)

Jutros ispred Humus marketa u Beogradskoj stoje Shlomi i lepa crnka. Shlomi pushi a crnka deli gratis kuglice falafela i poziva goste da ih posete.

Nadam se da je ovo samo deo redovnih marketinskih aktivnosti i da nije znak slabe posete i nedajboze moguceg zatvaranja ovog simpaticnog objekta. Daj da pomognemo ko koliko moze, evo ja cu da uzmem shawarma sendvic na povratku kuci.

Edited by clandestino
Posted

Nadam se da je ovo samo deo redovnih marketinskih aktivnosti i da nije znak slabe posete i nedajboze moguceg zatvaranja ovog simpaticnog objekta. Daj da pomognemo ko koliko moze, evo ja cu da uzmem shawarma sendvic na povratku kuci.

moja gospoja koja je u stalnom ratu sa Shlomijem oko humusa (opet je cekala humus i lepinje duze od 10 minuta) kaze da se razbijaju od posla.

Posted

moja gospoja koja je u stalnom ratu sa Shlomijem oko humusa (opet je cekala humus i lepinje duze od 10 minuta) kaze da se razbijaju od posla.

Onda su redovne marketinske aktivnosti, sto je dobro.

Posted

Bio sam danas kod Šlomija  i na izlasku kupim onu turšiju u tegli da ponesem. Dodjem kući i da je otvorim ono erupcija iz tegle ko da sam otvorio koka-kolu. Eno i dalje izlaze mehurići iz tegle i sva turšija rezi, mislim provrištalo. Ne znam jel to tako treba da bude ili da mu vratim? Koliko vidim one sve tegle mu stoje na sobnoj temperaturi, ne znam ni kako bi mu se održala normalna turšija tako...

Jel ima neko još ovakva iskustva sa njegovom turšijom?

Posted

Jutros ispred Humus marketa u Beogradskoj stoje Shlomi i lepa crnka. Shlomi pushi a crnka deli gratis kuglice falafela i poziva goste da ih posete.

Tako je izgleda od otvaranja. Letos sam bio prvi i jedini put, dosao do vrata i ponudi me zena falafelom. Reko' hvala, ali ionako sam hteo da navratim kod vas...

Posted

Azijska hraha Soya, kod meka u pariske komune, porcije su extremno velike, kvalitet skroz OK

Posted

Azijska hraha Soya, kod meka u pariske komune, porcije su extremno velike, kvalitet skroz OK

Hvala na preporuci. Bas juce sam ih primetio na Bulevaru u visini Vukovog parka. Overicu prvom prilikom. 

Posted (edited)

+1

nekoliko puta proveravano

Edited by manitu
Posted

dobar giros na novom beogradu? znam da sam jednom pitao ali sam zaboravio. jeo sam onaj u 45. bloku (valjda) i nje mi se dopao.

Posted

dobar giros na novom beogradu? znam da sam jednom pitao ali sam zaboravio. jeo sam onaj u 45. bloku (valjda) i nje mi se dopao.

idi u ulicu gladnih kod turcina. postoji mogucnost da ce ti se prijesti nesto drugo od onolike ponude :D

ako nisi iz BG-a ulica gladnih je Goce Delceva, kod Doma zdravlja (eks stari Merkator)

Posted

idi u ulicu gladnih kod turcina. postoji mogucnost da ce ti se prijesti nesto drugo od onolike ponude  :D

ako nisi iz BG-a ulica gladnih je Goce Delceva, kod Doma zdravlja (eks stari Merkator)

to mi je prakticno komsiluk :D zena hoce giros i moram da ga smislim, a tamo je giros sranje.

Posted

čini mi se da je neko pominjao neki dobar na početku bul- Đinđića. Ili je samo pomenuto da neka dobra riba makedonka tu radi, ne mogu se sada setiti :(

Posted

Ima onaj giros plus u jurija gagarina