dig_chohano Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 (edited) Jbg, elitna japi klijentela u BZĐ voli u banci da nabode i ćevapče koje, a od kineza može odelo uflekat.edit: P.S. Promena lokacije nije uticala na kvalitet klope. Edited April 24, 2008 by dig_chohano
doroti Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 novost je i da ne primaju više porudžbine ispod 500 kintiedit: odnosi se na digove kinezemeni su, prosle nedelje, doneli klopu, iako je ceh bio do 400 kinti.doduse, ja sam im u komsiluku, pa su mi rekli da ce mi udovoljavati ukoliko nije guzva.
bios Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 meni su, prosle nedelje, doneli klopu, iako je ceh bio do 400 kinti.doduse, ja sam im u komsiluku, pa su mi rekli da ce mi udovoljavati ukoliko nije guzva.može da se dogovori sa njima, nije problemali jedan od likova koji donose je neviđeno smotan
Dina Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ja ih zvala juce, prvi put (dobro dobro, stidim se..), doneli za oko 25 minuta, ali u vreme prilicne guzve, dobila isti taj flajer gde bise da ne raznose ispod 500 din, sto mi je malo problem ako narucujem samo za sebe ): svidelo mi se (: chajnizzzzz (: pica i rostilj na istom flajeru su cisto svetogrdje.
yabadaba Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A jel moze neko od vas da baci jedan sken tog flajera ili nesto slicno, makar telefon...
prima Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 (edited) mislim da je ovaj? sad ste me uplashili da mi nece doci chak sa NBGmeni se svidja moja kuhinja, tu su mi u kraju Edited April 25, 2008 by prima
Alphons Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Valja li chemu "moja kuhinja"?uzasno su mi blizu, a nikada nisam probao.
prima Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 mnogo su dobri. ponekad pomislim da stavljaju neku drogu posto mi se desavalo da cim otvorim oci pomislim na njih:)djuvec je razbio par puta, super su lignje, a najvise obozavam piletinu sa krumpirom i blitvom :GLADNA:
kgmr Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 (edited) za radni narod i seljake, kojima je na nos izašla lokalna ponuda pekara, sendvičara, monumentalnih objekata i grineta - dostava kuvane, domaće 'rane pravo za kancelarijski sto: robin fud. od danas su robin fud i mali kum veseli drugariima li taj robin fud telefon, ne mogu da nadjem na netu. i izgleda da ne rade nedeljom :(+juce sam cula da u delta sitiju ima fast food sushi za umerene pare. neko jeo? znam da me nece mrzeti da odem zbog toga, a i videcu to cudo od trznog centra.+mrz, ne mogu da nadjem piceriju koja radi danas. imate li neki broj? kraj je zvezdara ili vracar. Edited April 27, 2008 by kingmaker
precog Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 za lenjivce koje mrzi da guglajune rade nedeljom + hristos voskrese i u ostalim restoranima...
yolo Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 u pravoj srpskoj kafani hristos vaskrese je samo povod da se jos jaganjaca okrene, vise forumasa danas uhiceno corpus delicti u carevoj cupriji;)
Alphons Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 (edited) mnogo su dobri. ponekad pomislim da stavljaju neku drogu posto mi se desavalo da cim otvorim oci pomislim na njih:)djuvec je razbio par puta, super su lignje, a najvise obozavam piletinu sa krumpirom i blitvom :GLADNA:hvala ;) za lenjivce koje mrzi da guglajune rade nedeljom + hristos voskrese i u ostalim restoranima...Takovska Edited April 29, 2008 by Alphons
Kelt Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 sofra na slaviji (kod mitićeve rupe) razbiva. danas ubih pileći doner u ogromnoj tortilji. gazda je iz burse, u lokalu samo fali ataturkova slika.kaže da planira da se proširi, a biće navodno i home delivery (me likey!).cena gigantskog donera je 200 kinti. ima lahmacuna i još koječega, nisam stigao da probam.ja uzeo danas teleći i bio solidan, samo što se nisu baš pretrgli sa porcijom. Prijatno iznenađenje su one avionske maramice
banatjanin Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 (edited) hm. tražio sam ciljano Sofru u nedelju zbog forumske preporuke.tamo ima i sendviča i palačinki i pice mislim, baš i ne izgleda kao da fali samo Ataturk.nije bilo juneta, uzeo sam pileći. Golem je, ali tortilja hladna, prilozi očaj, urnebes gorak, a ni meso nije bilo baš toplo. u stomaku posle cigla. prijateljica bacila 2/3. pomftit ladna plastika i to 120 dinara malo fišekče. ja obično brzoj hrani dajem i drugu šansu, ovaj je dobiti neće. Edited May 6, 2008 by banatjanin
Red devil Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Veci je izbor u Goce Delceva al mi daleko,ovde na Slaviji nikako da naletim da imaju teleci.
Recommended Posts