Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

si siguran da nisi fasovao ono jelo od pilecih kandzica, inace specijalitet kuce? rekao bih po opisu arome da je to bilo to. sledeci put probaj sa necim iz menija za srbe (cevapi u slatko kiselom sosu, vesalica secuan i tako dalje).
Jebem li ga, nisam nikada jeo nista iz te kuhinje, ali moj kolega stalno narucuje neki buckuris. Vrlo moguce da je to to. Ali znam da sam jednom greskom usao u prodavnicu kineske hrane i zamalo se onesvestio od zadaha.

u hotelu u okolini kelna, zovem brzog turcina i narucujem jelo broj 111. zajebem se prilikom porudzbe pa kazem drajmal ajnc.i dobijem naravno tri puta jelo broj 1. kazem isporuciocu da sam se zajebao, a on nazove gazdaricu i ona 'ladno spusti za 50% cenu :Hail: evo sada sedim dok mi kebap viri iz nosa, sa jos jednom i po porcijom ispred sebe.ako ima neko u blizini nek pomaze.edit: pogresan topic, sorry

Edited by Billy Parsons

Ako nekoga put nanese u Zagreb, a zaželi se dobrog i povoljnog čajniza, preporučujem Kineski grad.Sve lijepo što o sebi kažu provjerena je istina, a budući da očito peru novac za trijadu, sve izlistane cijene se pretvaraju u vrlo povoljne jer daju 40% popusta na sve osim pića, ako se plaća kešom..

si siguran da nisi fasovao ono jelo od pilecih kandzica, inace specijalitet kuce? rekao bih po opisu arome da je to bilo to
to se zove....Pilece Nogice U Slanoj Vodi! Hail.gifnajodvratnije ime za jelo koje sam ikada idje na svijet video
jel se dotle stiže nekim neasfaltiranim putem na prašnjavi kvaziparking, a sam restoran ne gleda ni na šta ?
Jok. Parking je velik i asfaltiran, stiže se vrlo prometnom cestom (Zagrebačka), pokraj restorana je praonica i neko prenoćište koje možda ima veze sa Indirom Mujkić a možda i ne.

Jedne godine letovala sam u Tunisu, tj. Hamametu. Poslednjeg dana našeg boravka tamo, dok smo čekali da dođe bus da nas odveze na aerodrom, ja sam ogladnela. I pošto sam pojela neke ostatke keksa i nekih krekera, zaključila sam da ako ne jedem smesta, biću mrtva pre JATovog obroka u avionu. Onda sam se setila da pored hotela ima jedan lokalni fast food, to je inače, neugledna prostorija obložena belim i zelenim pločicama,zamrljanog izloga, u kojoj sede samo lokalni muškarci koji jedu neka kuvana jela, a u dnu se nalazi vitrina sa hiljadu raznih salata i još nečim što nikada nisam saznala šta je. Pošto je glad pobedila, moju prvobitnu skepsu u pogledu čistoće i kvaliteta, hrabro sam ušla unutra, dok su moji ostali ispred, sve vrteći glavama i smatrajući me nenormalnom.Uslužio me je lik koji je bio potpuno zgranut što mu je evropska žena ušla sama u radnju, pošto smo se sporazumeli na mešavini francuskog-engleskog i nemačkog, dobila sam neverovatan sendvič sa neke dve salate jedna je imala neku ribu , a druga, znam samo da je bila ljuta do neba, obe su natrpane u veliku kiflu od oko pola metra, sipa se kašikama većih od uobičajenih i sipa se dok ne počne da ispada sa strane. Uz to sam dobila, a da nisam tražila u fišeku od papira,oko kilo pomfrita, i sve to platila 2 njihova dinara (oko 2 $).Za svih 12 dana tamo, nisam tako dobro jela.

Edited by Arkadija
Jedne godine letovala sam u Tunisu, tj. Hamametu. Poslednjeg dana našeg boravka tamo, dok smo čekali da dođe bus da nas odveze na aerodrom, ja sam ogladnela. I pošto sam pojela neke ostatke keksa i nekih krekera, zaključila sam da ako ne jedem smesta, biću mrtva pre JATovog obroka u avionu. Onda sam se setila da pored hotela ima jedan lokalni fast food, to je inače, neugledna prostorija obložena belim i zelenim pločicama,zamrljanog izloga, u kojoj sede samo lokalni muškarci koji jedu neka kuvana jela, a u dnu se nalazi vitrina sa hiljadu raznih salata i još nečim što nikada nisam saznala šta je. Pošto je glad pobedila, moju prvobitnu skepsu u pogledu čistoće i kvaliteta, hrabro sam ušla unutra, dok su moji ostali ispred, sve vrteći glavama i smatrajući me nenormalnom.Uslužio me je lik koji je bio potpuno zgranut što mu je evropska žena ušla sama u radnju, pošto smo se sporazumeli na mešavini francuskog-engleskog i nemačkog, dobila sam neverovatan sendvič sa neke dve salate jedna je imala neku ribu , a druga, znam samo da je bila ljuta do neba, obe su natrpane u veliku kiflu od oko pola metra, sipa se kašikama većih od uobičajenih i sipa se dok ne počne da ispada sa strane. Uz to sam dobila, a da nisam tražila u fišeku od papira,oko kilo pomfrita, i sve to platila 2 njihova dinara (oko 2 $).Za svih 12 dana tamo, nisam tako dobro jela.
Uh ja sam se u "starom" Hamametu davio sa ovim samo mi zao sto sam se kasno odvazio da probam... zadnjih 5 dana.....