November 20, 2025Nov 20 Moze da se jede. Deluje na prvi pogled ogroman izbor, ali u sustini sve jedno te isto. Koncept je da biras svinju, pile ili vegi, ali nije mnogo vazno posto je sve istog ukusa
November 20, 2025Nov 20 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:valja li to čemuAko je kao u Americi, trebalo bi da im je sve pa i meso unapred kuvano/prženo pa se samo dogreje u vodi ili na pari i sipa iz kesica. Doduše možda je za Evropu drugačije.
November 20, 2025Nov 20 Od tih Meksikanaca, Tortilla Casa je skroz ok. Ja jedem u Čika Ljubinoj, ali mislim da ima na još par lokacija.
November 20, 2025Nov 20 4 minutes ago, Milošica said:Od tih Meksikanaca, Tortilla Casa je skroz ok. Ja jedem u Čika Ljubinoj, ali mislim da ima na još par lokacija.Sin me nagovorio pre dva vikenda kod njih da uzmemo za muški ručak i sasvim su dobri, u Z.Đinđića pored Waltera ima. Već par puta je birao njih umesto Ćirinog, pa reko aj da vidim i to čudo.
November 20, 2025Nov 20 21 minutes ago, Milošica said:Od tih Meksikanaca, Tortilla Casa je skroz ok. Ja jedem u Čika Ljubinoj, ali mislim da ima na još par lokacija.Jesu. Jedino što mi je bolje od Vase su mi Cypress Tacos. Ali samo takosi.Burito u Beogradu je najbolji u Casi.E sad zašto je veza meksička hrana 3 puta bolja u Novom Sadu, pojma nemam ali tako je.
November 20, 2025Nov 20 @*edited by mod @Milošica Jeste išli u La Chona, negde na Dorćolu je valjda. Nije još postojalo dok sam bio u Bg pa je proeporuka iz druge ruke, ali ono što znam je da drže genuine Meksikanci i da prave svoje korn tortilje.
November 20, 2025Nov 20 18 minutes ago, bios said:@*edited by mod @Milošica Jeste išli u La Chona, negde na Dorćolu je valjda. Nije još postojalo dok sam bio u Bg pa je proeporuka iz druge ruke, ali ono što znam je da drže genuine Meksikanci i da prave svoje korn tortilje.Drže Meksikanci, tu je blizu Strahinjića bana. Dosta su im male porcije ali su zato i skupe. Baš ništa posebno a bio sam dva puta, doduše prvi put kad se tek otvorilo.Kada je u pitanje meksička brza hrana ja još patim za pokojnim Nortenjom
January 17Jan 17 Ima li igde u BG-u onaj sendvič sa punjenim lignjama što je nekoć bio u Kralja Petra?
February 26Feb 26 Ž Burger ponovo poskupeo.Jeste dobar ali brt dokle više. Razumem da imaju adekvatnu klijentelu u Cetinjskoj pa im se može...
February 26Feb 26 On 17. 1. 2026. at 13:34, Boksi said:Ima li igde u BG-u onaj sendvič sa punjenim lignjama što je nekoć bio u Kralja Petra?Meni fali njihov sendvič sa dimljenim lososom.