kud u maglu Simoviću Posted July 14 Posted July 14 od plačinaka priznajem samo old school domaće iz tiganja ta američka sranja i one sa plotne su za izbegavanje 9
brusli Posted July 15 Posted July 15 Najbolje palacinke su obicne od domacih jaja, sa domacim dzemom od kajsija (dzem bez secera). Sve ostalo je sviranje onoj stvari. 8
Shan Jan Posted July 15 Posted July 15 On 11. 7. 2024. at 21:57, kud u maglu Simoviću said: brzo mu je trsao biznis, imao jedan u ulici hrane bolji dakako od mrtvog šiša, al cenim da je ovog bolela patka da se zajebava sa time Tu sam bas puno puta prolazio. Jednom sam pazario, slicno ko ostale prosek pljeke. Klijentela su iskljucivo bili klinci iz osnovne skole. BTW, Milky palacinke su i u standard varijanti preslatke, ovo trpanje jos 5 kila secera je suludo.
Klara Posted July 15 Posted July 15 10 minutes ago, brusli said: Najbolje palacinke su obicne od domacih jaja, sa domacim dzemom od kajsija (dzem bez secera). Sve ostalo je sviranje onoj stvari. I domaći džem od jagoda, molim. I od šipurka. 1
brusli Posted July 15 Posted July 15 Milky, Pinokio i slican hipsteraj su puni secera i ostalog djubreta, ali iz nekog razloga ljudi se primaju na to. Valjda sto nisu probali prave palacinke. Cak je i mlevena plazma po meni svetogrdje, otprilike kao kecap na pizu
brusli Posted July 15 Posted July 15 Just now, Klara said: I domaći džem od jagoda, molim. I od šipurka. Moze, samo da je domaci i bez (mnogo) secera. 2 1
goofs Posted July 15 Posted July 15 14 hours ago, napadaj said: Ne kontam ovo javno prozivanje mušterija, ko vas jbe što niste politikom kuće ograničili broj sastojaka. 6
booyaka Posted July 15 Posted July 15 25 minutes ago, Klara said: I domaći džem od jagoda, molim. I od šipurka. Ja volem i sa nutelom/eurokremom i sa plazmom, čak sa eurokremom više. Volim i oldschool varijantu sa mlevenim orasima i šećerom.
Greek Freak Posted July 15 Posted July 15 Baš su šabani ovi iz Milky-ja sa ovim komentarom. Biznis koncept im se zasniva upravo na tom nabacivanju slatkih sastojaka u/na palačinku, pa na kraju dobijete na tanjiru jednu palačinku sa koznakoliko kalorija od kojih je većina iz prostih šećera, a košta 700-800 dinara. E, sad kad je neko rešio da njihov već apsurdan koncept otera u još veći apsurd, oni se našli uvređeni. Moš misliti... 8
Klara Posted July 15 Posted July 15 39 minutes ago, booyaka said: Ja volem i sa nutelom/eurokremom i sa plazmom, čak sa eurokremom više. Volim i oldschool varijantu sa mlevenim orasima i šećerom. Imaću to na umu kad budem otvorila palačinkarnicu. Meni je ok kombinacija krem, banane, plazma. Negde sam probala i sa punjenjem plazma sa mlekom, nije loše. Ali nije plazma ono što je bila... Šećer i orasi. <3
johan nagel Posted July 15 Posted July 15 Нутела вишња комбинација је једина коју волим од тих слаткастијих. Вишња га мало закисели ваљда је зато до јаја. Кад поменусте Пинокио некад смо се пре 15ак година млади и жељни преждеравали тамо редовно, нутела / плазма у млеку / нека воћка (банана обично, вишња, малина шта год). Поједеш једну и не знаш где си два дана, толике су биле. Сад ми је све то баш претерано, у овај Милки нисам крочио никад иако ми је ту близу код Студењака, не могу та њихова преслатка срања никако.
Mel Posted July 15 Posted July 15 3 hours ago, goofs said: Ne kontam ovo javno prozivanje mušterija, ko vas jbe što niste politikom kuće ograničili broj sastojaka. Meni je ovo totalna reklama upis, u zivotu mi nije palo na pamet da bih jela onako neshto ali posle one slike dodje mi da naruchim taj dijabetes II za poneti.
goofs Posted July 15 Posted July 15 Meni baš kontra, ni inače nisam neki fan Milkyja, sad nema šanse da im poručim bilo šta u životu.
Recommended Posts