bios Posted July 11 Posted July 11 Jesu u toj Amica beše bile palačinke sa zaninljivim imenima? Pa je sa pilećom salatom bila pipinka, a sa medom i orasima, pazi sad- sexinka Ortak im radio dizajn jelovnika. Umirali smo od smeha. 1
goofs Posted July 11 Posted July 11 Još jedna mala digresija na cene - dve bake su bile izuzetno mudre u odabiru svog biznis modela. Paket od 6 ili 10 praznih je taman za dvoje-troje, ako im se hasaju palačinke, a ne žele da potroše cca 30-40min da ih naprave (uz pranje sudova). Razlika između pravljenja 10 i 30 palačinki je 20min vremena, testo mutiš isto vreme bez obrzira na količinu, pa te nekako uvek mrzi da se cimaš zbog par palačinaka. Ista je fora sa onim poke obrocima što su sad popularni, naplate ti 1000 kinti za nešto čiji sastojci koštaju 200 dinara maks, ali bi ti trebalo čuku i po i jedno sedam posuda za kuvanje da ih sam pripremiš. 2
kud u maglu Simoviću Posted July 11 Posted July 11 i domaće palačinke nbg sa wolta isto zakivaju 150 din komad sa džemnim premazom
Klara Posted July 11 Posted July 11 Eto, sad mi se jedu palačinke na ovih 45 stepeni. Damn you, shimpu!!!
banatjanin Posted July 11 Posted July 11 7 hours ago, Klara said: Au, jbt. Kako neko prevali preko usta: Daćete mi jednu picinku i jednu medinku... Ja bih ostao gladan tamo. 2 5
kud u maglu Simoviću Posted July 11 Posted July 11 brzo mu je trsao biznis, imao jedan u ulici hrane bolji dakako od mrtvog šiša, al cenim da je ovog bolela patka da se zajebava sa time
smooth.Op Posted July 11 Posted July 11 Vlasnik tog preduzeća koje stoji iza objekata Kod bake je izvesni Quan Lin. 2
Klara Posted July 11 Posted July 11 7 minutes ago, smooth.Op said: Vlasnik tog preduzeća koje stoji iza objekata Kod bake je izvesni Quan Lin. Jedno je to, drugo je Kod 2 bake.
reg Posted July 11 Posted July 11 (edited) 9 hours ago, Klara said: Bio par puta sredinom 2000ih u Amici u Skadarliji, sećam se jezivog enterijera na koji me je podsetila boja jelovnika, dominirale žuta i ljubičasta, limeni stolovi, metalne stolice, ok muzika (često je išao neki indirok, britpop), užasne palačinke. Počeo sam da izbegavam prijatelje kada bi me zvali da se nađemo tamo. edit: on topic, pojavili su se kinezi u Peđe Milosavljevića, uglavnom uzimam dumplings i nudle sa piletinom, korektno, mada je glavna prednost što su mi na 100 metara. Edited July 11 by reg
mire Posted July 12 Posted July 12 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said: brzo mu je trsao biznis, imao jedan u ulici hrane bolji dakako od mrtvog šiša, al cenim da je ovog bolela patka da se zajebava sa time ripnuo u futoškoj, ns 1
Lancia Posted July 14 Posted July 14 On 11. 7. 2024. at 12:02, Valkyrie said: Kakve su ovo cene za jebene palačinke?! Samo kukas nesto
Recommended Posts