Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Ma ja bi najrađe da naručim svašta na gajbu pa da sednem lagano...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

u tom slučaju, na linku koji je ostavio msv se vide neke slike jelovnika pa se snalazi :D

On 27.1.2021. at 2:56, msv said:

• 4 weeks later...
Posted

overila sam tortilla casa u čika ljubinoj, i nije ništa drugo do besprizorni rip off burrito madre. potpuno isti koncept, meni, prilozi, sve...

rekla bih da je jeftinije u odnosu na BM, ali nisam sigurna, nisam jela tamo odavno.

• 4 weeks later...
Posted

ima li neko ideju za dobar falafel u gradu?

Tel Aviv Hummus House u C. Milice (koji sam najviše voleo) piše da je zatvoren, a onaj u Beogradskoj, koji je isto bio OK, promenio ime, dakle i vlasnika, sad se zove 66 houmus ili tako nekako i izgleda ofucano skroz (na hranu misilim, enterijer me ič ne zanima), ušao sam i izašao suočen sa nezainteresovanom tetkom i kad sam video na šta liče prilozi

kupio na kraju falafel kod Palestinca pored Trpkovića u Nemanjinoj, ali skroz je bezveze. i to mesto se skršilo, mada kod njih falafel nikad nisam ni voleo. gromuljičast previše, težak, napije se ulja, a i humus im je bezveze, sa minimalno tahinija, tup i težak

Posted

Možda onaj Palestinac kod Cvetnog trga? A za dostavu je Ararat prilično dobar.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Probaj Byblos Express, ja kod njih uzimam, doduse vise shavarme nego falafele.

• +1 1
Posted
25 minutes ago, banatjanin said:

ima li neko ideju za dobar falafel u gradu?

Tel Aviv Hummus House u C. Milice (koji sam najviše voleo) piše da je zatvoren, a onaj u Beogradskoj, koji je isto bio OK, promenio ime, dakle i vlasnika, sad se zove 66 houmus ili tako nekako i izgleda ofucano skroz (na hranu misilim, enterijer me ič ne zanima), ušao sam i izašao suočen sa nezainteresovanom tetkom i kad sam video na šta liče prilozi

kupio na kraju falafel kod Palestinca pored Trpkovića u Nemanjinoj, ali skroz je bezveze. i to mesto se skršilo, mada kod njih falafel nikad nisam ni voleo. gromuljičast previše, težak, napije se ulja, a i humus im je bezveze, sa minimalno tahinija, tup i težak

Meni ovi pristojni

https://www.zeinrestaurant.com/

• +1 1
Posted (edited)

poslednji put sam jela falafel pre par nedelja kod cvetnog trga (bejrut) i bio mi je ok (a ranije nije, ne sećam se zašto).

mnogo bolji nego kod arapina u nemanjinoj kod koga sam prethodnog meseca isprobala gomilu stvari, iako sam ga ranije uvek zaobilazila, mnogo mi štrokavo izgleda lokal. međutim, videla sam natpise za novine od klope i radoznalost i alavost su pobedile gađenje. sad samo izađem i gledam na drugu stranu dok on sprema hranu :)

probala sam fete (fatteh), arapski burger, neku jagnjetinu sa karijem i na kraju i falafel, i nije nejestivo, ali ipak ne bih ponavljala. ne mogu da se otmem tom utisku štrokavosti, takva mi je i hrana: salate uvele, prilozi na ivici da vrisnu itd. ono što je plus jeste da ispadne dosta obilno, pa nijedan sendvič nisam uspela da pojedem odjednom.

kod njega sam ranije par puta kupovala samo brašno od leblebija za neke gastro eksperimente i ok je, dosta povoljnije nego u dm-u gde ga sada takođe ima.

byblos express mi je odavno out, čeka se dugo, preskupo, a premalo u odnosu na ostale. 

Edited by beyoncé
  • +1 1
Posted

šta je sa onim falafelom u 64-om? drže ga valjda jordanci. 

Posted

A nista gore od loseg falafela,danas preko bolje narucio,Kako narucio tako i dobijo.Gnjecav,ne oseca se bluk,sabijen

Posted

Realno, onaj u Carice Milice je nedosanjani nivo za sve ostale. Probao onaj iz Beogradske i onaj na ćošku valjda Gandijeve i Vojvođanske na NBG, ni prineti.

Posted
22 hours ago, beta kentauri said:

šta je sa onim falafelom u 64-om? drže ga valjda jordanci. 

Sad došao da preporučim :)

Zovu se falafel ćoše https://www.facebook.com/falafelcose/?fref=ts

I od ovih pobrojanih, a sve sam ih isprobao i jedem kad god prođem pored istih, ovaj mi je ubedljivo najbolji kao ceo komplet.

Iskrene preporuke od mene.

Posted

Naucite da ga pravite, pobogu, prosto je ko pasulj. Sto se maltretirate sa tim skartovima..... pa nije to peceno prase, pa nemate gde [emoji854]

Posted
46 minutes ago, Jumanji said:

Naucite da ga pravite, pobogu, prosto je ko pasulj. Sto se maltretirate sa tim skartovima..... pa nije to peceno prase, pa nemate gde emoji854.png

daj neki dobar recept, molim te. 

pokusao sam pre nedelju dana da pravim falafel. bilo me sramota da se javljam na baba čohano topiku. 

• Haha 1