kud u maglu Simoviću Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: e ne znam da se oni zovu sač mač zovu se sač mač
radnik Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Pa tako reci. Imaju objekat i na pijaci B.Kosa. Pomenu neko rebarca ... meni losa, ali neki bataci odlicni bili, krompir isto, pite dobre ... ima i prebranca, nekih paprika, kako sta izbace po danu.
kud u maglu Simoviću Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 meni ta rebra ok, msm šta može da ne valja kod dimljenih špic rebara pečenih pod sačem
radnik Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 nekako su mi suva bila, daleko od toga da su losa ... ali nije bilo vau.
magnolia Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Muž mi je očajan - zatvoriše Pita break u Kralja Milana. Postoji nada da su se samo preselili...
darling Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 videla sam da se pita brejk otvara preko puta masinskog fakulteta, izmedju ruzveltove i one pice s povrackom. imam mustuluk
Timmy Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 On 21.6.2018. at 16:55, darling said: videla sam da se pita brejk otvara preko puta masinskog fakulteta, izmedju ruzveltove i one pice s povrackom. imam mustuluk Jel to ono preko puta Beogradjanke u Srpskih vladara (zove se puita nesto, niakd nisam zapamtio). Tu su prvo skratili radno vreme do 17h, a onda otisli na odmor polovinom juna. Ne razumem da placas toliki lokal na toj lokaciji a vise neradis nego sto radis. Jedino ako je to samo neciji paravan za ko zna sta.
keitel Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Jeste taj. Bili su sjajni ali generalno sam imao utisak da je kvalitet opao. Počeli su da pretjeruju u masnoći a poslednji put smo na dostavi dobili porciju koja je potpuno zagorila.
Timmy Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Da, na pocetku su im bile super pitice. Vremenom se kvarili. Al sto ne rade to mi nije jasno. Verovatno ne mogu da nadju zaposlene, kao I svi u gradu.
darling Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 ne bih imala pojma sta je, ni ime ne bih zapamtila, da jedna moja nije navucena na njihove urmasice. tako sam i obratila paznju kad sam prolazila pored novog pita brejka, sevnulo mi kroz glavu ha, sad moze i ovde da kupi urmasice. ono do kraja ispalo da ce samo tu moci.
kobni zelaya Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Meni su te pitice bile sasvim prosećne, ništa specijalno.
Timmy Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Bile su negde Izmedju proseka I specijalnog Sad su prosek. Al ih drzi cena i jednostavnost konzumiranja.
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 msm više je slow food, al da prijavim vrlo dobra kuvana jela u skroz dobroj pekari. izbor odličan 15-20 jela raznoraznih svakog dana, i roštilj, i na kašikutm, i grilovano, i salate... za tristotinjak dinarjev ozbiljan ručak
Timmy Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 (edited) Neko mi je isto to pricao pre par meseci. Znaci definitivno da se overi... A jel ima u svakoj SKroz dobroj, da li imaju oni spisak lokacija na sajtu? Sad razmisljam ne mogu da se setim nijedne odgovarajuce lokacije, a cini mi se da ih stalno vidjam po gradu... edit. nemaju svuda kuvana jela, u BG samo na Vozdovcu i NBG. Evo detaljne skroz Edited July 13, 2018 by Timmy
Recommended Posts