yolo Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 (edited) ovaj danas pominjani humus kod sirijca u 29. novembra je sto se ono kaze pravo dobar, kada se malo doradi sa par kapi limuna. sto uostalom i sami mozete da uradite u radnji posto majstor abu nešto, domaćin radnje čije će te ime saznati ako tražite password za wireless, ima i naceđen sok od limuna za čorbu od sočiva kao stalnu ponudu. ovo je prvi ozbiljan humus posle šlomijevog odlaska, bolji je od tel aviv humus housea (a o palestincima iz sv.markovića da ne govorimo) uz ogradu da možda ipak nije za svakog, ima jako puno tahine i ulja i užasno je zasitan. međutim fantastično je umućen i kremast i totalni je best buy za 700 din kg. samo ne zaboravite limun, svega ostalog ima. čak i belog luka. Edited January 15, 2015 by yolo
Singer Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Burrito Madre, meksička hrana na Terazijama (pre Meka iz pravca "Albanije"). Koncept je walk in fast food. Nije loše, cene razumne, porcije adekvatne. edit. sajt je u izradi al evo za neka buduća čitanja http://burritomadre.com/ Edited January 16, 2015 by Singer
Zecken Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Ponukam emisijom, otišao na falafele i u Beogradsku i u Sv. Markovića da uporedim...različiti su ali ne bih izdvojio koji mi je bolji, pita hleb u Beogradskoj mi više leži od "tortilje" kod Arapa... Dobra klopa...
katamaran Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Agi Pasta Away 22 January at 00:39 · Старији Агијевци памте прошлогодишњу епизоду са поноћним гостима... Ноћас нас нису увредили, напунили су кесу профитеролама... Али шта фали нашим пана котама?!? frown emoticon wtf?
clandestino Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Opet nešto novo u Beogradskoj kod pravnog. Na mestu nekadašnje roštiljdžinice pored Gyrosa sada posluje Peng King, male porcije cca 350 din, velike 500 - 550, klasican izbor po desetak jela od svake vrste mesa (pile/tele/krme). Bio sam mrtav sit pa ništa nisam probao, imaju sajt www.pengking.rs Pored je "gibanica kod dve ćerke" koju je pominjao Yolo, morao sam da siđem i malo se raspitam koliko mogu da razviju, lepa crnka sa jakim južnjačkim akcentom reče da su povukli mnoge varijante koje se nisu tražile i da su se sveli na nekoliko proverenih gibanica. Meni preporučila da probam onu "za zeta", ljutu sa mnogo kajmaka. Imaju neku akciju, dva parčeta + jogurt 190 din, a ova "za zeta" sa jogurtom 130 din. Probaću sigurno i pridružujem se željama za dug vek.
*edited by mod Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Jeo ja. za te pare odlicno i u rangu duplo skupljih fast food pasta. Zaobidji carbonaru a sve ostalo je prilicno solidno.
darling Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 fala. kad se zadesim u tom kraju gladna, svraticu. ne jedem meso, pa bih svakako promasila karbonaru. al i da jedem, i bez tvog upozorenja, ne bih je nikad narucila. pise da je sos za karbonaru besamel.
Dada Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 ne jedem meso, pa bih svakako promasila karbonaru Probaj sorrentinu, meni je bila ok.
katamaran Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) Agi pasta sad uvodi neku perverziju sa spremanjem paste u koturu parmezana. na kraju je jos i flambiraju Edited March 6, 2015 by katamaran
Marcus Wulffings Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 dobro je da su se setili, konkurencija raste
Behemoth Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ovo je nekako pitanje za neku opstu temu, ali takve nema ovde. Firma u kojoj radim bi trebalo uskoro da se preseli na NBG, tacnije tu oko zgrade B92, pa me zanima koje su tamo opcije za hranu? Sve dolazi u obzir, i kuvano i kineska i meso i pekare, samo da znam koje su nam opcije :)
Аврам Гојић Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Au sad kad krenu da ti nabrajaju, koliko sam shvatio tamo je beogradski neksus brze hrane
Recommended Posts