yolo Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 jest i meni je rekao da vise ne koristi, mada sam mislio da se blesavi. a debil sam, video sam velike kante od 25l, nisam zagledao na nalepnicu. sumnjam da je uvoz iz izraela, to nema sanse da se isplati na tako male kolicine.
yolo Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 dobro, umeo ja shlomi da zavarava tragove, paranoik ;)
Willow Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) jedno vreme, dok mu rezultat redovne nedeljne analize nije rekao da taj tahini "ne smem da kazem sta sadrzi", pa se vratio uvozu iz izraela. Molim te, šta sadrži? Pravim svoj humus, a nisam zadovoljan makedonskim taan-om (gorak i predominantan), pa sam mislio da sutra svratim do Vera i uzmem taj alvasari tahini. Btw, ja u humus ubacim i mrvljene semenke suncokreta i golice. Prethodno ih ispečem u tiganju i onda ih izmrvim u avanu. Daju humusu fin crunchy šmek. Edited October 11, 2014 by Willow
Venom Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 konzerva kuvane leblebije u maksiju 52 dinara. tahini iz vera 400. leblebije plus par kasika tahinija, beli luk, maslinovo, zacini, stapni mikser, gotov je za dva minuta. tel aviv je otvoren i u nusicevoj. ejmen. Najlaksi posao na svetu. Probao sam i te kupovne i nisam izbirljiv covek, tako da mi je ok, jer ja ionako uvek preteram s belim lukom i limunom, pa mi dodje dobro kao promena, ali realno, stapni mikser, pet minuta i dobije se nesto neuporedivo bolje. druga opcija su oni makedonski taanovi koji ni k ne valjaju. gorki su, ne mirišu dobro i redovno se odvaja ulje od čvrstog dela što posle ni hiti bušilicom ne može da se razbije. ovaj Alvasari tahini može da se jede sam ko voli Pa to odvajanje je sasvim normalno. Desava se sa apsolutno svakim koji sam kupovao, od srpskih, makedonskih, nemackih ili turskih. Pre bih se zabrinuo da se ne odvaja.
banatjanin Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) dakle, Šlomi je na nedeljnoj bazi sam radio analize regularno upakovanog i na tržištu dostupnog tahinija, koji je dugo koristio u svojoj radnji, a onda je naprasno analiza pokazala da sirijac nije prao ruke posle toaleta pa je zatvarao kantice sa susamom ili štagaznam: zapravo tahini mu nije od susama, nego od pečenog pasulja, pa je Šlomi počeo da uvozi iz Izraela. I onda je to ispričao forumašici. a tahini se i inače u Srbji prodaje na tone dnevno, pa su malverzacije sasvim isplative. genijalno. Edited October 11, 2014 by banatjanin
banatjanin Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) . Edited October 11, 2014 by banatjanin
ljakse Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ako su lagali njega i on laže nas. Možda je bilo previše ugljenih hidrata u tahiniju.
Аврам Гојић Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 dakle, Šlomi je na nedeljnoj bazi sam radio analize regularno upakovanog i na tržištu dostupnog tahinija, koji je dugo koristio u svojoj radnji, a onda je naprasno analiza pokazala da sirijac nije prao ruke posle toaleta pa je zatvarao kantice sa susamom ili štagaznam: zapravo tahini mu nije od susama, nego od pečenog pasulja, pa je Šlomi počeo da uvozi iz Izraela. I onda je to ispričao forumašici. a tahini se i inače u Srbji prodaje na tone dnevno, pa su malverzacije sasvim isplative. genijalno. +1
yolo Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 e jebite me sutra idem u smokvicu da vidim koju je tahinu sloksi koristio
yolo Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 tahina je poznati palestinski lek za kandidu, sigurno ga je majstor umakao. sta ce mi rezultati...
yolo Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 ako je zeni preneo bolest, onda se i ona zapirala tahinom
ljakse Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Mom drugu je deda Miloje napravio najbolji humus koji sam ikad probao, od kajmaka sa vićgle. Mislim da je za boju koristio neke stare gaće.
Recommended Posts