Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

opet, neko moje misljenje I zapazanje. moguce da nije bilo ozbiljnog kvaliteta pa zbog toga.

prihvatam da gresim, naravno.

Posted

tu je i dalje, u nušićevoj. kako nije pravila keša? tamo sve što se otvori u tih 30m traje ihahaj.

ta riblja hraba odavno nije tu. prvo su bili kod beogradjanke pa tu a sada su u kralja petra vec duze vreme.

a sto se kasine tice jedno je puno u pivnici sa tocenim jelenom a nesto sasvim drugo je puno u nocnom klubu/dnevnoj pivnici sa paulanerom

Posted (edited)

eh...

Edited by Ravanelli
Posted

ladno citiraš haslera...

bruka

jebem vas u forumski softver kad covek nema like opciju za ovakve stvari :)

Posted (edited)

Evo upravo prošao, otvorio se Burrito..

Svidja mi se sto rade do keca. Verovatno cu veceras da probam.

Jel neki mali lokal? Pitam zato sto me zanima da li mogu bezbedno da ostavim bajk napolju da se ne udaljavam previse od my precious.

Jel tajlandjanin sa bulevara promenio lokaciju? Njega bojkotujem otkad je skinuo somovinu sa menija. Bas bih mogao kod njega u skorije vreme.

Edited by katamaran
Posted

gde tajlandjanin s bulevara? mislis tamo iza depoa? bio je na toj lokaciji pre 10-tak dana...

Posted

ne, taj kod ETF je bio indonezanin i preselio se na staru lokaciju thai timea na cvetnom trgu u pasazu. inace preporuka za to mesto, razumne cene (za restoransku varijantu, ipak nije fast food).

thai fazon je u sredackoj

thai time dole na dorcolu 

Posted

hrana kod skvo i poglavice, bul zorana đinđića između ex perpera i oš duško radović, u stambenoj zgradi. kejdžun batak i ko zemlja jake pohovane palačinke sa malinama. imaju i vatrenu vodu.