February 12, 201213 yr hitnogde u okolini zelenog venca ima pristojnih ćevapa?molim brzi odgovor, unapred zahvalna
February 12, 201213 yr Koliko blizu Zelenog venca? Prvo sto mi pada na pamet je Cica u Djure Jaksica.
February 12, 201213 yr ako postoji jos savski expres to je totalni zicer. hercegovacka 4, iza zgrade simpa
February 12, 201213 yr Koliko blizu Zelenog venca? Prvo sto mi pada na pamet je Cica u Djure Jaksica.+1
February 14, 201213 yr Moram po ko zna koji put da kazem da je gurmanska u Herceg Novom nesto najbolje tog tipa sto se moze pojesti u Beogradu.
February 14, 201213 yr Moram po ko zna koji put da kazem da je gurmanska u Herceg Novom ?nesto najbolje tog tipa sto se moze pojesti u Beogradu.+1gurmanska ili majin index?
February 14, 201213 yr pa sad reci, jesi za bg ili ns.mada, kontam da znam odgovor, cim imas taj mini indeks kao avatar
February 14, 201213 yr Moram po ko zna koji put da kazem da je gurmanska u Herceg Novom nesto najbolje tog tipa sto se moze pojesti u Beogradu.opet su dobri? uhhh must..not..think..about..gurmanska..
February 14, 201213 yr poslednji put kada sam jeo dali su mi neki koji je bio ready-made. bio je uzasan. mislim da je pavllle imao slican problem