Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brza hrana - meso

Featured Replies

Pljeskavica, nazalost prilicno tanka, elipsoidnog oblika, na koju metnu sastojke za picu.
Ja ne vidim sta tu moze da bude lose. :unsure:
  • Replies 5.2k
  • Views 563.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

to da znamo kad krenemo namore, a taman je kad se zanemoća od vožnje

• Ćirino drvce, ljudi   Obavezno poruciti telefonom jer se ceka mala vecnost tamo na licu mesta. Inace, treba videti te momke sto rade unutra, mislim da aviokontrolori nemaju onoliko stresan p

Posted Images

Ja ne vidim sta tu moze da bude lose. :unsure:
pa niko od nas ko je to jeo nije ni rekao da je lose. takvi komentari su dosli od onih sto nisu probali. pa ti sad vidi kome ces da verujes. :)
  • Author

kako bre niste jeli kod onog ludog dede koji je tamo sredinom devedesetih bio THE rostilj u gradu, piza pljeskavica se prodavala i na pola posto je somuncuga u koju je pakovao to more sastojaka bio onaj od pola metra sirine. a razne pljeske tamo su nosile imena po njegovoj snaji i unucima. deda se potom otrgao kontroli pa je povecavajuci kolicine mlevenog (kuvanog) pasulja skoro pa dosao do prave vegan pljeske, sto je na kraju prestao da krije jer je bio u fazonu nasao sam idealan nacin da napravim najukusnije pljeske a sta vas boli kurac od cega su. bilo je i par ubistava ispred objekta, na onom stubu za ulicnu rasvetu je uvek stajalo sveze cvece. deda je na kraju overio a objekat od tada menja vlasnike i nikada nije vratio staru slavu.

Ako neko ima zelju da to proba ovo u Dimitrija Tucovica se zove Kasper-Mesko ili tako nesto retardirano i nalazi se u delu izmedju Ruzveltove i Igmanske sa neparne strane.I imaju sastojke.

ja nikada nisam to jeo
zato si i osto mali

nisam nikad jela pica pljeskavicu, ali moji drugari voleli pa sam cesto fascinirana gledala kako se pravi u dzona kenedija, blizu hotela ju: somun na rostilj, zalije se govedjom supom, pa ide pavlaka, majonez, kecap, onda pljeskavica, pa kackavalj, sunka i pecurke, pa pospe origanom, pa odozgo opet somun ispecen sa supom. moguce da je negde tu iso i urnebes, nisam bas sigurna bilo je davno. u svakom slucaju :puke:

nisam nikad jela pica pljeskavicu, ali moji drugari voleli pa sam cesto fascinirana gledala kako se pravi u dzona kenedija, blizu hotela ju: somun na rostilj, zalije se govedjom supom, pa ide pavlaka, majonez, kecap, onda pljeskavica, pa kackavalj, sunka i pecurke, pa pospe origanom, pa odozgo opet somun ispecen sa supom. moguce da je negde tu iso i urnebes, nisam bas sigurna bilo je davno. u svakom slucaju :puke:
pa to zato sto su tvoji drugari bas svinje, inace po difoltu prilozi nisu stavljani.

Cim se stavi majonez i pavalaka u nesto sa rostilja, to je :puke: Fazon, jebes ukus hrane, daj da nabijem sto vise masnoce.

i masnoća je hrana !!!

Uz štiljro striktno lukac i/ili urnebes (može i pečena ljuta paprika ako ima). Za kečap, pavlaku i majonez treba uši čupati.

najbolji su oni sto kazu:"stavite sve po malo" (kad je dzabe!)ja sledim ortodoksnu rostiljsku struju: samo luk.

Cim se stavi majonez i pavalaka u nesto sa rostilja, to je :puke: Fazon, jebes ukus hrane, daj da nabijem sto vise masnoce.
jel si ti bese rekao da ne volis jogurt?pa onda smo mi double soul mates :thumbsup:
Uz štiljro striktno lukac i/ili urnebes (može i pečena ljuta paprika ako ima). Za kečap, pavlaku i majonez treba uši čupati.
definitivno
definitivno
+1, uz dodatak bibera i ljute tucane
+1, uz dodatak bibera i ljute tucane
+1