renne Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Uštipci kod Milana-Bojana odlični, vredi probati Link to comment
yolo Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 Uštipci kod Milana-Bojana odlični, vredi probatiex-milan? moram da kazem da sam bio izgubio nadu posle vlasnicke promene a onda sam jeo ultra brutalne cevape, doduse malo dzinovskije, kapiram da bi se od 3 mogla napraviti kafanska porcija od 10 Link to comment
Frank Pembleton Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Uštipci kod Milana-Bojana odlični, vredi probatiKoji milan?Kod J.Gagarina?Ti si snazno poceo? Link to comment
Grunf Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 zar nije to kod studenjaka? Link to comment
Frank Pembleton Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 zar nije to kod studenjaka?Ima ga na vise masta verovatno je taj..blizi mu je... Link to comment
Joe D Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Veceras prvi put jeo tamo, neki rolovani gurmanski cevap, pizdarija. I imaju najbolji urnebes na koji sam naisao medj beogradskim rostiljima. Link to comment
kud_genijalci Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Dorćolac,u Venizelisovoj, odmah pored "Sloge".Malo skuplje; veliki izbor svega i svačega. Link to comment
April Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Kod Djukića u Obrenovcu prijatno iznenadjenje. Spolja izgleda kao komercijalno sranje za tinejdžere, sa belom PVC stolarijom i standardnim jelovnikom, unutra slično neobećavajuće; klopa, međutim, nikad bolja; ćevapi možda omanji, ali megakvalitetni, obavezno 10 komada; dimljeni vrat pečen tačno koliko treba, a za kraj palačinke sa kinder filingom i prelivom od višanja. Izuva. Link to comment
mammy two shoes Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 upravo se jedva izborih sa dabićevom leskovačko pljeskavicom. dobra i ljuta. od priloga uzela urnebes i puno taze isečenog luka. i on je bio ljut. kod kuće dodala i biber. preporučujem pljeskavicu, ali nemojte preterati sa dodacima kao ja. Link to comment
Matilda Ivancic Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 skociceva pljeskavica od 250 grama je savrsen obrok s lukom samo. Link to comment
Daddy Cool Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Dorćolac,u Venizelisovoj, odmah pored "Sloge".Malo skuplje; veliki izbor svega i svačega.Molim te preciziraj malo drugacije. Npr u odnosu na Extreme gym? Link to comment
assück Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 mislim da je dorcolac malo dalje od zuce, ka pancevcu, sa iste strane ulice Link to comment
kud_genijalci Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 (edited) Molim te preciziraj malo drugacije. Npr u odnosu na Extreme gym?Kafana Sloga je na broju 17; trebalo bi onda da bude na korak od te te mučionice za pravljenje zdravih mrtvaca. Edited December 18, 2011 by kud_genijalci Link to comment
Matilda Ivancic Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Пљескавице, здај Link to comment
Recommended Posts