Joe D Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Pljeskavica, nazalost prilicno tanka, elipsoidnog oblika, na koju metnu sastojke za picu.Ja ne vidim sta tu moze da bude lose. Link to comment
nenad Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ja ne vidim sta tu moze da bude lose. pa niko od nas ko je to jeo nije ni rekao da je lose. takvi komentari su dosli od onih sto nisu probali. pa ti sad vidi kome ces da verujes. :) Link to comment
yolo Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 kako bre niste jeli kod onog ludog dede koji je tamo sredinom devedesetih bio THE rostilj u gradu, piza pljeskavica se prodavala i na pola posto je somuncuga u koju je pakovao to more sastojaka bio onaj od pola metra sirine. a razne pljeske tamo su nosile imena po njegovoj snaji i unucima. deda se potom otrgao kontroli pa je povecavajuci kolicine mlevenog (kuvanog) pasulja skoro pa dosao do prave vegan pljeske, sto je na kraju prestao da krije jer je bio u fazonu nasao sam idealan nacin da napravim najukusnije pljeske a sta vas boli kurac od cega su. bilo je i par ubistava ispred objekta, na onom stubu za ulicnu rasvetu je uvek stajalo sveze cvece. deda je na kraju overio a objekat od tada menja vlasnike i nikada nije vratio staru slavu. Link to comment
*edited by mod Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ako neko ima zelju da to proba ovo u Dimitrija Tucovica se zove Kasper-Mesko ili tako nesto retardirano i nalazi se u delu izmedju Ruzveltove i Igmanske sa neparne strane.I imaju sastojke. Link to comment
ToniAdams Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 ja nikada nisam to jeozato si i osto mali Link to comment
cmrlj Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 nisam nikad jela pica pljeskavicu, ali moji drugari voleli pa sam cesto fascinirana gledala kako se pravi u dzona kenedija, blizu hotela ju: somun na rostilj, zalije se govedjom supom, pa ide pavlaka, majonez, kecap, onda pljeskavica, pa kackavalj, sunka i pecurke, pa pospe origanom, pa odozgo opet somun ispecen sa supom. moguce da je negde tu iso i urnebes, nisam bas sigurna bilo je davno. u svakom slucaju Link to comment
nenad Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 nisam nikad jela pica pljeskavicu, ali moji drugari voleli pa sam cesto fascinirana gledala kako se pravi u dzona kenedija, blizu hotela ju: somun na rostilj, zalije se govedjom supom, pa ide pavlaka, majonez, kecap, onda pljeskavica, pa kackavalj, sunka i pecurke, pa pospe origanom, pa odozgo opet somun ispecen sa supom. moguce da je negde tu iso i urnebes, nisam bas sigurna bilo je davno. u svakom slucaju pa to zato sto su tvoji drugari bas svinje, inace po difoltu prilozi nisu stavljani. Link to comment
Joe D Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Cim se stavi majonez i pavalaka u nesto sa rostilja, to je Fazon, jebes ukus hrane, daj da nabijem sto vise masnoce. Link to comment
Lezilebovich Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 i masnoća je hrana !!! Link to comment
dig_chohano Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Uz štiljro striktno lukac i/ili urnebes (može i pečena ljuta paprika ako ima). Za kečap, pavlaku i majonez treba uši čupati. Link to comment
Takeshi Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 najbolji su oni sto kazu:"stavite sve po malo" (kad je dzabe!)ja sledim ortodoksnu rostiljsku struju: samo luk. Link to comment
dunja Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Cim se stavi majonez i pavalaka u nesto sa rostilja, to je Fazon, jebes ukus hrane, daj da nabijem sto vise masnoce.jel si ti bese rekao da ne volis jogurt?pa onda smo mi double soul mates Link to comment
renne Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Uz štiljro striktno lukac i/ili urnebes (može i pečena ljuta paprika ako ima). Za kečap, pavlaku i majonez treba uši čupati.definitivno Link to comment
mammy two shoes Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 definitivno+1, uz dodatak bibera i ljute tucane Link to comment
ToniAdams Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 +1, uz dodatak bibera i ljute tucane+1 Link to comment
Recommended Posts