Milogled Bluff Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Di ga je taj Jokic? Link to comment
*edited by mod Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Preko puta Dzakarte. Link to comment
Lezilebovich Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 prek opua džakarte je valjda dabić (mada imaju neka dva kioska) Link to comment
Isis Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 (edited) prek opua džakarte je valjda dabić (mada imaju neka dva kioska)da, a jokic u g.d. izmedju srecom zatvorenog perppera i poncha.edit: inace, dobar rostilj na merenje Edited October 19, 2011 by Isis Link to comment
*edited by mod Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Da, skroz pomesah. Jokic je odmah pored Poncha u Goce Delceva. Mada ja tu najcesce uzmem punjenu u Ponchu. Link to comment
Shan Jan Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 U Aleji Gladnih, kakvo je to pitanje -_- Imaju dobar rostilj na kilo (cena mislim oko 600 dinara kilo), obratiti paznju na rolovane cevape. Diluju i pice za nekih 100 dindzi parce na koje mozes da namazes sta oces. Ja im najcesce trazim da mi stave govedju salatu Link to comment
assück Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 мајин индекс.pajin aneks Link to comment
Čutura Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 juce overio punjeno rolovano belo kod jokica u aleji gladnih, skroz solidno, dobar somun + meleon priloga.... Link to comment
Behemoth Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Otvoren je nedavno fast food "Cedic" na Zarkovu nedaleko od njihove kafane...Trgovacka 7 nedaleko od Rajfajzen banke...Kvalitet podjednak onom u kafani...znaci izuvaju danas sam overio veliku pljeku i odlicna je...Cena na nivou ostalih slicnih fast food objekata po gradu... Link to comment
Recommended Posts