assück Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Ti nisi covek.to si tek sada otkrio? Link to comment
kud_genijalci Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Maximilian klobase u Balkanskoj.Toliko puta sam prolazio pored objekta, i konačno sam probao karivurst i potejtos.(Ona dva matorca koji rade tamo, klate se kao da im u ušesima slušalice pušćaju "Gogolj bordelo" i nekako su mi musavi, sve imam osećaj da oće da me muvaju /a unuci mogu da mi budu/, pa sam se ustručavao; no juče nešto zaladilo, jesen stigla, i tako.) Link to comment
Frank Pembleton Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Maximilian klobase u Balkanskoj.Toliko puta sam prolazio pored objekta, i konačno sam probao karivurst i potejtos.(Ona dva matorca koji rade tamo, klate se kao da im u ušesima slušalice pušćaju "Gogolj bordelo" i nekako su mi musavi, sve imam osećaj da oće da me muvaju /a unuci mogu da mi budu/, pa sam se ustručavao; no juče nešto zaladilo, jesen stigla, i tako.)I na šta to liči? Link to comment
Tastatura Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Ljudi,ja se izvinjavam,ali gde vam je taj HN koji svi hvalite? Link to comment
Lezilebovich Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 (edited) Ljudi,ja se izvinjavam,ali gde vam je taj HN koji svi hvalite?Skadarska - u onom delu iznad 29og. Edited September 24, 2011 by Lezilebovich Link to comment
Tastatura Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Aha,e hvala na odgovoru.Moracu da probam. Link to comment
*edited by mod Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Samo da prijavim da dimljeni batak kod Mikana na kiosku sabija. Nije mi jasno zasto nema vise mesta gde se moze jesti to. Link to comment
Lezilebovich Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Fast fudovi se otvaraju kao nenormalni. Giros u Kolarčevoj, neki fast fud na uglu sremske i kneza (pored onih divljih taksista i prodavca čarapa) ; ispod palasa neka kuvana jela ... Edited October 3, 2011 by Lezilebovich Link to comment
kud_genijalci Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Relativno novo a dobro mesto za giros i novopazarski ćevap i ražnjiće i pljeskavice - u Kraljice Marije, kod kluba Tramvaj (bivša Žagubica), preko puta Vukovog parka. Link to comment
Joe D Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Sad sam pojo jednu gurmansku u HN i osetio da mi nije dovoljno. Ne znam da li su smanjili porcije ili sam ja presao na next level. Link to comment
mammy two shoes Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 posle duže pauze kupila sam gurmansku pljeskavicu na kiosku. il' sam se uželela il' je danas jokić napravio kako treba. baš mi je prijala a bila sam i gladna kao vuk. Link to comment
Shan Jan Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Mammy kupuje kod mog Jokica :) Link to comment
Recommended Posts