August 20, 201113 yr Izvinjavam se što trolujem temu, ali hitno je - je l ima negde u HN da se kupi dobar falafel? Bio tamo do pre neki dan, al nisam snimio.ne, kolko znampitanje je ima li ikakvog (mislim da ne, al mozda mi je nesto promaklo)a ako mislis na kafanu hn, sori za trol :D
August 20, 201113 yr Ja nisam jeo u HN Ja imam namjeru da jedem, naravno pod uslovom da skontam gdje se nalazi to čudo od lapačinkarnice.
August 21, 201113 yr Izvinjavam se što trolujem temu, ali hitno je - je l ima negde u HN da se kupi dobar falafel? Bio tamo do pre neki dan, al nisam snimio. Probao večeras (konačno) dimljene kobaje kod Skočića, nenormalno. Još uvek mi je zlo. Tako da će gurmanska u Herceg Novom morati da sačeka da se vratim iz Herceg Novog.
September 1, 201113 yr Overili drvce u aleji gladnih (na kraju, ispred novopazarca). Lep ukus, cene uobicajene.
September 1, 201113 yr to sam poceo rajkinu proteinsku dijetuA nećeš onu moju... :(E, nikad od tebe čovek od manje od 100 kila... :(
September 5, 201113 yr Resio da nesto menjam u zivotu pa sam umesto gurmanske uzeo punjenu piletinu u HN.Tja, nije losa ali nije ni prineti kvalitetu gurmanske iako je takodje ima dosta kolicinski. Cak bih rekao da je chicketina iz Mikana bolja i manje suva. Pogotovu ona dimljena.
September 6, 201113 yr Ovde izgleda jedino ja nisam overio tu gurmansku u HN :( Osecam se inferijorno Edited September 6, 201113 yr by Milogled Bluff