Yoyogi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Da se neko nasmeje, ja jesam. Japanski cevapi. Kockasti:Nema luka, nema hleba, uz pirinac:dete je probalo jedanOnda sam ja navalio sa lukom i hlebom...naravno, daleko od pravih cevapa ali podseca.
Yoyogi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 jel valja kineska u tom japanu?Ne znam u kom smislu mislis.Koliko se Kinezi i Japanci ne vole, neko bi rekao da se bombe podmecu u restorane.Nista od toga. Kineski restorani su omiljeni, odlicno rade a quality control drzi sve na najvisem nivou.Moja Thai zena tvrdi da je Thai klopa bolja u Japanu nego u Thai. Sve cisto i specifikovano. Kvalitet namirnica (sastojaka hrane po restoranima) vrhunski.Kineska klopa je najbolja u Tajvanu (nema uticaja komunizma) i u Japanu. Rado se jede.
Timmy Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Jeo sam i ja par puta kobaje na vrhu Skadarske. Ima veliki izbor, cene 150+ din. Generalno nisu lose, ocena 6/10. Najveca prednost im je sto su mi 20m od posla.
Прслин Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Новоотворени "Грил Хит", кажу да је адреса Ђорђа Вајферта 80, а лажу јер су у ствари у Максима Горког, сакривени иза оне такси станице што излази на Јужни булевар. Набасао на њих у покушају да избегнем сојабургере из Мек Дека.Ћумур, бесконачан списак јела са роштиља, уз једно 7-8 врста пљескавица: лесковачке, гурманске, пуњене, роловане, мале, велике, џамбо (од пола киле)... Пробао ону од 0.4 кг, умотану у сланину, апсолутна препорука. Делују као први озбиљан роштиљ у крају од затварања Њамбургера (има још један али баш нећу да их споменем јер су ми марнули 100 кинти при другој посети и од тада бојкотујем).Колико ће да траје, немам појма, али волим тај период непосредно након отварања, када нема гужве и када се труде да држе квалитет. :D
Skyhighatrist Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pri kraju Takovske, malo pre ugla sa Cvijićevom...
Yoyogi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ћумур, бесконачан списак јела са роштиља, уз једно 7-8 врста пљескавица: лесковачке, гурманске, пуњене, роловане, мале, велике, џамбо (од пола kiле)... Пробао ону од 0.4 кг, умотану у сланину, апсолутна препорука.Kad je vec o velikim pljeskavicama rec, ove su velike i nisu za rekorde nego raspolozive svaki dan. Bowling Club, za partije i decje rodjendane.1.2kg mesa (hamburger). Sad ih spremaju za nas parti, pogled u kuhinju:Evo idu, evo idu....Deca jedva cekaju (rodjendan blizanaca iz nase skole, upravo su svi iz razreda zavrsili takmicenje u kuglanju):Seche se kao torta, kako bi drugacije neko prineo ustima:Hamburger. Avionski motor je vredan svoje tezine u srebru. Prosecan auto, kao Toyota Corolla, je vredan svoje tezine u - hamburgeru.
assück Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Новоотворени "Грил Хит", кажу да је адреса Ђорђа Вајферта 80, а лажу јер су у ствари у Максима Горког, сакривени иза оне такси станице што излази на Јужни булевар. Набасао на њих у покушају да избегнем сојабургере из Мек Дека.Ћумур, бесконачан списак јела са роштиља, уз једно 7-8 врста пљескавица: лесковачке, гурманске, пуњене, роловане, мале, велике, џамбо (од пола киле)... Пробао ону од 0.4 кг, умотану у сланину, апсолутна препорука. Делују као први озбиљан роштиљ у крају од затварања Њамбургера (има још један али баш нећу да их споменем јер су ми марнули 100 кинти при другој посети и од тада бојкотујем).Колико ће да траје, немам појма, али волим тај период непосредно након отварања, када нема гужве и када се труде да држе квалитет. :Dmust.go.try.
assück Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Новоотворени "Грил Хит", кажу да је адреса Ђорђа Вајферта 80, а лажу јер су у ствари у Максима Горког, сакривени иза оне такси станице што излази на Јужни булевар. Набасао на њих у покушају да избегнем сојабургере из Мек Дека.Ћумур, бесконачан списак јела са роштиља, уз једно 7-8 врста пљескавица: лесковачке, гурманске, пуњене, роловане, мале, велике, џамбо (од пола киле)... Пробао ону од 0.4 кг, умотану у сланину, апсолутна препорука. Делују као први озбиљан роштиљ у крају од затварања Њамбургера (има још један али баш нећу да их споменем јер су ми марнули 100 кинти при другој посети и од тада бојкотујем).Колико ће да траје, немам појма, али волим тај период непосредно након отварања, када нема гужве и када се труде да држе квалитет. :Dnajbitnije, radno vreme???
Joe D Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 trenutno skocic na bajloniju. downer je sto se zatvaraju u 21 i sto od priloga imaju samo luk i tucanu papriku sto mozda i nije downer. ali ako se rostilj krlja na gajbi, napuniti kutijicu njihovim pizdarijama je za mene trenutno najbolja opcija u centru. sve im je od mlevenog mesa vrh (lesk. ustipci mnjam), kao i rolovana dziga, rolovana piletina itd.Samo da prijavim da sam overio pljeskavicu, valja. Ostalo cu drugom prilikom. I da, za devojcice ima i kecap, senf i kupus. Izgleda da su citali forum.
Прслин Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 najbitnije, radno vreme???Ископао сам флајер узет одмах после дегустације па сам их звао: раде од 8 до поноћи. Слоган им је "Дођите и уверите се." :) Баш бих волео да чујем секнд опинион о овима, чисто ради усклађивања стандарда.
Recommended Posts