yolo Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 (edited) Meni to do jaja, ionako tecne priloge ne stavljam u pljesku, a luk i ljuto su neizbezni. A nije mi ni daleko. Kak'e su cene tamo gazzo?pa, za centar - podnosljive. poslednji put sam veliku zicu rolovanog belog i zicu rolovane dzigerice i somun platio 330din (sigurno 500-600g mesa). kilo cevapa je u zoni oko 500 din. mislim da ni kod milana nije jeftinije. ozbiljno je dobro krljanje, rekao bih da trenutno nema takvog po kioscima, bar ovo sto sam jeo u poslednje vreme tipa mekdek, kosta grill i slicno. sasvim je drugo kad fakticki udjes u mesaru i kad vidis ispred sebe nepeceno meso, pljesku, ustipak i cevap. po boji mozes da ga provalis da li valja.drugi objekat koji treba probati je novootvoreni GE-GI-GU na kalenicu u liniji kioska u njegosevoj. autenticni leskovacki biznis, meso isto izgleda zajebano. Edited April 29, 2011 by gazza1
henrik larsson Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jebiga, ja luk ne volim preterano, ljuto ne podnosim, a suho mi bez pavlake i kupusa. naravno, navijaš za partizan umazan kečapom.
renne Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jebiga, ja luk ne volim preterano, ljuto ne podnosim, a suho mi bez pavlake i kupusa.ti bre ko neka devojčica
yolo Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Jebiga, ja luk ne volim preterano, ljuto ne podnosim, a suho mi bez pavlake i kupusa.kako bi te deda razmazao govnima
ToniAdams Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nemacu pojma <_< Eventualno kupus jos moze. Ostalo stavljam kad znam meso nema ukus.+1
renne Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Budi bre muško, jedi lukac i ljute paprike, šta s' stiso :D
ToniAdams Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 on mete kecapa al ne ljutog, i majoneza. peder.
henrik larsson Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Al onaj fensi majonez iz Vajata, što liči na mešavinu 1/3 Polimarka i 2/3 ukusne tople vode.
renne Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Znam, bruk'o me kad smo bili u Džakarti, još 'teo da naruči belo meso!
Milogled Bluff Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 (edited) Bestidna laz. Opste je poznato da ne volim za jesti nista sto je holesterol frendli <_< Edited April 29, 2011 by Milogled Bluff
Yoyogi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 najveci problem koji imam sa svim mlevenim mesom po kioscima je sto je sve preslano, zato sam u potrazi za najboljim receptom za burgere koje cu sam da pravim i dodajem soli koliko mi treba.Pravio ja hamburgere. Koja yebada, kakva bre brza hrana. Tajna je da luk, kuvan ovako seckan, bude ohladjen pre mesanja sa mesom.Bilo, restoran kampa, i za decu. Plate 5$ ulaz i dobiju meso i sve sastojke da sami naprave hamburger.Sve sastojke sastave u kesicu pa je onda gnjece dok se sve ne pomesa:Posle svako dete licno ispece hamburger na plotni:
yolo Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 probao gi ge gu na kalenicu. odlicna gurmanska pljeska, 240din. od doba rahmetli njamburgera nismo imali takvu u 'hoodu. majstor mi rece da meso stize iz leskovac. ristepak!
April Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Al onaj fensi majonez iz Vajata, što liči na mešavinu 1/3 Polimarka i 2/3 ukusne tople vode.Opsta pojava. Srpska posla. Glupani.Na virsle iz crvenih kioska navukli smo se koliko zbog super virslica, toliko i zbog savrsenog Podravkinog senfa. Bolja vremena, posteniji ljudi...
Grunf Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Sto se tice kobasicara™ zamoljavam Tonog™ Adamsa da testira i javi da li se uopste isplati probavati pored zivog Priloga.probao ja, meni dosta dobre.
Recommended Posts