Feindouno Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Aha, na pap sam mislio. Jesi jeo secvu? Ona junetina koju kuvaju 6 sati pa je cesljaju na tanke niti ko kosa pa je toliko iskuvana da imas utisak da jedes pastetu. Meni je to super. Biltong je najbolji suvak koji se ovde moze naci. Osim ako nemas u dvoristu pusnicu ;)Nisam :(Pap + chakalaka mi se svidja, doduse samo kao prilog necemu konkretnomAjde otvaraj topic o nesudjenoj Bocvani.
Shan Jan Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Uff sir umocen u shakalaku... Ma ce otvaram samo da nabacim par fotki. Nece ljudi danas da citaju ozbiljnu literaturu, samo slikovnice <_<
Milogled Bluff Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 trenutno skocic na bajloniju. downer je sto se zatvaraju u 21 i sto od priloga imaju samo luk i tucanu papriku sto mozda i nije downer. ali ako se rostilj krlja na gajbi, napuniti kutijicu njihovim pizdarijama je za mene trenutno najbolja opcija u centru. sve im je od mlevenog mesa vrh (lesk. ustipci mnjam), kao i rolovana dziga, rolovana piletina itd.Ortak mi to vec neko vreme hvali na sva usta, ali me odbija nikakav izbor priloga. Mislim, OK je ako zivis blizo pa mozes da poneses kuci.
Shan Jan Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 a crnkinje?Nije ti to zdravo kume. Bolje uzmi burkinje. Jes masnije al bolje za imuni sistem.
Milogled Bluff Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Primecujem rasizam u tvom postu. Prinudjen sam postupiti po svojoj savesti...
Joe D Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ortak mi to vec neko vreme hvali na sva usta, ali me odbija nikakav izbor priloga. Mislim, OK je ako zivis blizo pa mozes da poneses kuci.Meni to do jaja, ionako tecne priloge ne stavljam u pljesku, a luk i ljuto su neizbezni. A nije mi ni daleko. Kak'e su cene tamo gazzo?
Milogled Bluff Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Jebiga, ja luk ne volim preterano, ljuto ne podnosim, a suho mi bez pavlake i kupusa.
Joe D Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nemacu pojma <_< Eventualno kupus jos moze. Ostalo stavljam kad znam meso nema ukus.
Recommended Posts