February 18, 201114 yr Znači krijete Nešu? Dobro dobro.ideš ibarskom (to jest, ulicom koja se utapa u ibarsku), prođeš žarkovo i dođeš do nis pumpe. na raskrsnici gde se levo skreće za cerak, skreneš desno, ka belim vodama. spuštaš se nekoliko raskrsnica (mislim 4), skreneš levo, i ideš otprilike kilometar i po. ovo sve iz sećanja od pre otprilike pet godina.edit; htedoh da predložim da se ovo splituje na bg restorane, ali onda se setim da pričamo o drugačijoj vrsti restorana. :D Edited February 18, 201114 yr by pacey defender
February 18, 201114 yr objed je objed.*splitujte, ovo nije brza rana* mislim, objed od objedanje, ne objed kao obed Edited February 18, 201114 yr by banatjanin
February 18, 201114 yr zorglube, kukaju u Фofi da te nešto nemaBio skoro. Vrebam i koristim svaku priliku da pokupim okrajke od baklave...
February 18, 201114 yr edit; htedoh da predložim da se ovo splituje na bg restorane, ali onda se setim da pričamo o drugačijoj vrsti restorana. :DDa se napravi tema "restorani - druga liga zapad" il "kafane - za kamiondzije".
February 18, 201114 yr Danas u toku posla picim kolima uz balkansku i na uglu sa N.Fronta (u stvari malo ispod ) vidim Maximilijan original german wurst jel probao neko?
February 18, 201114 yr Jel ovo taj Nesa? Kakve su cene?to je taj! :D samo što je ovo baš namešteno za slikanje hahacene su skroz kul, ta piramida mesa je pre mesečak dva dana bila 1400 dinedit: na tom linku, ja uvek sedim na drugoj slici u ćošku skroz :) Edited February 18, 201114 yr by twisted
February 18, 201114 yr ovo: http://www.restoranpahuljica.com/. Legendarna kafana gde su forumasi obedovali dok su isli na fuzbal na zvezdaru. Od NBG-a ide do nje direktno 65.
March 6, 201114 yr Bio malopre u pinku u zarkovu. Velike i jeftine porcije. Ukus nije ko u pahuljici ali je sasvim ok.
March 6, 201114 yr Bolje da si do Neshe produzio kada si se vec dotle iscimao. Pink vec neko vreme nije kao pre.