pacey defender Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) Znači krijete Nešu? Dobro dobro.ideš ibarskom (to jest, ulicom koja se utapa u ibarsku), prođeš žarkovo i dođeš do nis pumpe. na raskrsnici gde se levo skreće za cerak, skreneš desno, ka belim vodama. spuštaš se nekoliko raskrsnica (mislim 4), skreneš levo, i ideš otprilike kilometar i po. ovo sve iz sećanja od pre otprilike pet godina.edit; htedoh da predložim da se ovo splituje na bg restorane, ali onda se setim da pričamo o drugačijoj vrsti restorana. :D Edited February 18, 2011 by pacey defender
banatjanin Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) objed je objed.*splitujte, ovo nije brza rana* mislim, objed od objedanje, ne objed kao obed Edited February 18, 2011 by banatjanin
zorglub Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 zorglube, kukaju u Фofi da te nešto nemaBio skoro. Vrebam i koristim svaku priliku da pokupim okrajke od baklave...
Milogled Bluff Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Pre par godina bile su vrlo popularne
Shan Jan Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 edit; htedoh da predložim da se ovo splituje na bg restorane, ali onda se setim da pričamo o drugačijoj vrsti restorana. :DDa se napravi tema "restorani - druga liga zapad" il "kafane - za kamiondzije".
Frank Pembleton Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Danas u toku posla picim kolima uz balkansku i na uglu sa N.Fronta (u stvari malo ispod ) vidim Maximilijan original german wurst jel probao neko?
Venom Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Idi probaj i usput pitaj koja: turingenska, nirnbergska, bokvurst...
twisted Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 (edited) Jel ovo taj Nesa? Kakve su cene?to je taj! :D samo što je ovo baš namešteno za slikanje hahacene su skroz kul, ta piramida mesa je pre mesečak dva dana bila 1400 dinedit: na tom linku, ja uvek sedim na drugoj slici u ćošku skroz :) Edited February 18, 2011 by twisted
Shan Jan Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ovo: http://www.restoranpahuljica.com/. Legendarna kafana gde su forumasi obedovali dok su isli na fuzbal na zvezdaru. Od NBG-a ide do nje direktno 65.
Shan Jan Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bio malopre u pinku u zarkovu. Velike i jeftine porcije. Ukus nije ko u pahuljici ali je sasvim ok.
*edited by mod Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bolje da si do Neshe produzio kada si se vec dotle iscimao. Pink vec neko vreme nije kao pre.
Shan Jan Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nisam se ja pitao. A nesa je valjda destinacija za sledecu forumasku kafanu, ne?
Recommended Posts